Een alternatief voor waterkoelers waar u grote flessen met bronwater in kunt hangen. Wat een gedoe, zeker als er bij u op het werk niemand is die de moeite neemt om deze flessen te vervangen. Het kost daarnaast erg veel geld. Komt er aangenaam zacht water bij u uit de kraan? Dan is een leidingwaterkoeler de perfecte oplossing om de medewerkers van uw bedrijf tevreden te stellen. Investeren in een leidingwaterkoeler is één ding, vervolgens afhankelijk zijn van een leverancier die regelmatig water komt brengen en die u ook nog moet betalen voor de flessen omdat er statiegeld op zit, het is niet voor iedereen weggelegd. Voor grote kantorencomplexen met meerdere verdiepingen raden we dit overigens wel aan. Uw kantoormedewerker hebben er verder geen omkijken naar want wij regelen het op- en afhalen. Maar voor een garagehouder, voor de tand- of huisarts of voor de kleine ondernemer is de leidingwaterkoeler een prima investering. Onze koelers kunnen in dit geval direct worden aangesloten op uw watertoevoer. De koeling zorgt ervoor dat u te allen tijde fris en koud water in huis hebt. Ideaal voor tandarts patiënten die voor hun behandeling even willen spoelen. Maar ook perfect voor alle werknemers die op een warme lente- of zomerdag even willen afkoelen. Het is natuurlijk nog te vroeg voor bier. En frisdrank is een slecht alternatief. Een heerlijk glaasje water doet wonderen en zal het bij velen goed doen. Iedereen heeft immers vocht nodig en water is een natuurlijk en gezond product.

U kunt een leidingwaterkoeler bij ons kopen en huren

Bij Aqualight bent u aan het juiste adres als u een koeler wilt kopen. We verkopen van diverse topmerken koelers die u moet navullen maar dus ook de leidingwaterkoeler. U kunt op de site direct aangeven in welke leidingwaterkoeler u geïnteresseerd bent. Zo zijn er simpele varianten en grote luxe versies inclusief bekerhouders. Zo kunt u een staande leidingwaterkoeler als een tafelmodel kopen. Met óf zonder bekerhouder. Ze geven u hoe dan ook allen een fris glaasje water zodat u er weer een paar uurtjes tegenaan kunt gaan.

  • Geef daarom aan welke leidingwaterkoeler u graag zou willen hebben,
  • Vul het online contactformulier in. We vragen om uw bedrijfsgegevens, contactgegevens en u kunt een paar opmerkingen plaatsen.
  • Ten slotte vragen we van u wat u van ons verwacht. Wilt u een vrijblijvende offerte opvragen zodat u vervolgens kunt investeren in een leidingwaterkoeler? Wilt u graag een proefplaatsing aanvragen? U kunt een aantal weken namelijk vrijblijvend gebruik maken van de leidingwaterkoeler. En ten slotte kunt u een afspraak met ons maken.

Als u een afspraak maakt dan komen we graag langs om een analyse te maken. Wellicht adviseren we u om een leidingwaterkoeler te kopen. maar het kan ook zo zijn dat we het u aanraden om toch te investeren in een koeler met vervangbare flessen mineraalwater. U kunt natuurlijk ook bij ons langskomen in Alkmaar. De vestiging is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:15 uur tot 18:00 uur.

Dankzij het gesloten systeem kan er geen verontreiniging ontstaan

Voor overige vragen kunt u tijdens kantooruren mailen en bellen met onze klantenservice. Maak aldus een afspraak als u de systemen eens met eigen ogen wilt bekijken. Geen enkel kantoor kan zonder deze waterkoelers dus maak de keuze om hierin te investeren. Er is binnen ieder budget wel een mooi product te vinden. En aangezien we enkel van gerenommeerde merken leveren bent u nooit een dief van de portemonnee. Ten slotte willen we u er op wijzen dat we regelmatig ons aanbod vergroten dus abonneer u op de nieuwsbrief.

Related Posts

Bedrijven en Bedrijfsleven

Waar kunt u eenvoudig een webshop offerte aanvragen?

Wij hebben een winkel en wij waren tot op heden nog nooit actief op het internet. Wij meenden namelijk dat er onder onze klanten niet zoveel animo was om bestellingen via het internet door te Read more…

Bedrijven en Bedrijfsleven

Waar kunt u goed horeca meubilair kopen?

Toen wij onlangs een harde knal hoorden in ons cafe, wisten wij niet meteen wat er aan de hand was. Wij hoefden niet lang te zoeken naar de bron van dit geluid want toen wij Read more…

Bedrijven en Bedrijfsleven

Heeft u een goede doseermachine nodig?

Wij hebben een bedrijf dat poeders produceert die mensen kunnen gebruiken als maaltijdvervangers. Wij hebben namelijk gemerkt dat er heel veel vraag is naar dergelijke producten en wij wilden daarom graag in dit gat in Read more…