Veel stichtingen, organisaties en verenigingen zijn afhankelijk van donaties en vrijwilligers. Het is dan ook van groot belang voor hen om op een goede manier de doelgroep aan te spreken. Reclame maken is een bekende manier om naamsbekendheid te creëren, maar de manier waarop reclame gemaakt wordt varieert.  Nolin draagt bij aan de marketingmix door kwalitatief hoogwaardig drukwerk te leveren aan stichtingen, organisaties en verenigingen. Doordat de klanten van Nolin vaak een beperkt budget hebben heeft Nolin het SponsorPublicatieConcept opgezet, waarbij het drukwerk onze klanten niets kost.

De kracht van marketing

Door een goede marketingmix in te zetten bent u als bedrijf beter zichtbaar bij uw doelgroep. Natuurlijk wordt er tegenwoordig veel aan online marketing gedaan. Volgens Nolin is dit een mooie aanvulling, maar zeker niet de enige manier waarop reclame gemaakt moet worden. In  het huidige medialandschap is er namelijk een overvloed aan informatie te vinden, waardoor het lastig is om op te vallen. Wanneer u echter drukwerk inzet in uw marketingmix zullen potentiële donateurs, vrijwilligers of andere mensen die u aan wilt spreken uw naam vaker zien en zult u zodoende meer naamsbekendheid opbouwen.

Natuurlijk is het daarbij van groot belang om te kijken naar de doelgroep en het doel van de publicatie. Nolin is sinds 2000 actief in drukwerk en heeft zodoende veel ervaring opgedaan in  dit segment. Met de grote verscheidenheid aan medewerkers kunnen wij vele verschillende publicaties realiseren, op een manier die aansluit bij uw wensen, de doelgroep die u wilt bereiken en in de stijl van uw stichting, organisatie of vereniging.

Gratis drukwerk bij Nolin. Hoe kan dat?

Bij Nolin willen wij gelijke kansen voor alle organisaties, stichtingen en verenigingen realiseren. Juist de klanten die zelf geen budget hebben voor goede publicaties, hebben hier de meeste baat bij. Daarom kwam Nolin met het SponsorPublicatieConcept. Dit concept maakt het mogelijk het drukwerk voor de klanten geheel kosteloos te realiseren.

De medewerkers van Nolin gaan voor u op zoek naar sponsoren. Deze sponsoren betalen samen de publicatie en krijgen in ruil voor de bijdrage een nette naamsvermelding in het product. Doordat de sponsoren worden gezocht in de omgeving waar de publicatie wordt verspreid zullen zowel de sponsoren als de klanten van Nolin hier baat bij hebben.

Hoe gaat Nolin te werk?

Wanneer u beslist om samen met Nolin drukwerk toe te voegen aan uw marketingmix gaan wij voor u op zoek naar sponsoren. Natuurlijk is het naast de financiële afhandeling ook van groot belang dat uw wensen worden meegenomen. Zo kijken de medewerkers van Nolin naar uw imago, wensen en uw eigen ideeën om samen tot het beste resultaat te komen.

Nolin is niet alleen actief voor klanten die vaak een maatschappelijke functie hebben, maar draagt ook zelf graag een steentje bij aan de maatschappij. Zo proberen wij zoveel mogelijk gebruik te maken van natuurlijk licht, nemen wij groene energie af en minimaliseren wij ons papierverbruik. Ook brengen de experts die bij Nolin werken hun kennis regelmatig over op stagiaires die het vak komen leren bij Nolin

Related Posts

Bedrijven en Bedrijfsleven

Wilt u graag een goede spiegel bestellen?

Wij hebben een badkamer met twee wastafels, maar wij meenden dat het niet nodig was om voor iedere wastafel een spiegel te bestellen. Daarom hebben wij maar een spiegel in de badkamer hangen en naarmate Read more…

Bedrijven en Bedrijfsleven

Geïnteresseerd in smartengeld whiplash?

Bent u kortgeleden betrokken geraakt in een verkeersongeval? Of misschien in een ander soort ongeval, en heeft u hier letselschade aan over gehouden? Dan wilt u waarschijnlijk wat meer weten over de mogelijkheden verzekeringen en Read more…

Bedrijven en Bedrijfsleven

Waar moet u zijn voor clean room design?

Ons bedrijf wilde afgelopen jaar graag een stap richting de toekomst maken en daarom hebben wij gekeken hoe wij dit konden verwezenlijken. Een van de dingen waar wij steeds vaker tegenaan liepen, was dat wij Read more…