Er zijn vele manieren om het telefoonnummer van Essent te zoeken.

  • U kunt het oude telefoonboek of de gouden gids raadplegen. Maar de kans dat deze nummers niet langer kloppen is groot. Voor de sites van deze bedrijven moet u tegenwoordig flink wat abonneegeld betalen.
  • U kunt het telefoonnummer van Essent op de website van deze energieleverancier vinden, maar dan moet u goed zoeken. Zo staat het niet op de landingspagina en zijn er meerdere nummers voor uiteenlopende services.
  • U kunt een Google zoekactie uitvoeren in de hoop dat u het juiste nummer tegenkomt.
  • Maar het is nog veel eenvoudiger om slechts een nummer te gebruiken waarmee u het telefoonnummer van Essent goedkoop kunt opvragen: kijk in dat geval snel op nl-contact.nl.

Belt u met NL-Contact? Dan kost u dit slechts 90 cent per minuut. Ook als u zich laat doorverbinden met het telefoonnummer van Essent dan betaalt u dit tarief. Het is geheel aan u om de actie te bepalen. U kunt namelijk het telefoonnummer van Essent telefonisch opvragen aan onze klantenservice. Dan kunt u het noteren en vervolgens bellen. U kunt ook vragen of we een SMS willen sturen. Dat is trouwens een gratis service en handig als u geen pen en papier bij de hand hebt. U hoeft daarnaast het telefoonnummer van Essent niet handmatig in uw smartphone te zetten want u kunt dit nummer direct vanaf het Sms’je opslaan in uw contactenlijst. En dan is er nog een derde actie: u kunt zich aldus laten doorverbinden.

Dankzij onze service hebt u het telefoonnummer van Essent niet meer nodig

Bent u met het telefoonnummer van Essent zonder dat u zich hebt laten doorverbinden? Dan krijgt u waarschijnlijk een welkomstbandje aan de lijn. U moet het bandje eerst afluisteren voordat u een nummer in kunt toetsen om u naar een bepaalde afdeling te leiden. Vaak gebeurt dit meerdere malen zodat u uiteindelijk de dienst aan de lijn krijgt die u nodig hebt om bijvoorbeeld een klacht door te geven of om een abonnement stop te zetten. Bij elke stap is de kans op een foutje groot. U gaat terug naar het hoofdmenu of de persoon die u aan de lijn krijgt verbindt u weer door met een andere afdeling. En elke keer staat u in de wacht. Dat is niet erg goed voor uw humeur en dat probleem herkennen we als geen ander. Als u daarom eerst met onze service belt dan staat u slechts eenmalig in de wacht. Wij staan trouwens tijdens kantooruren altijd voor u klaar waarbij de kans op een lange wachtrij nihil is. Vervolgens luisteren we naar uw verhaal en weten we direct welke telefoonnummer van Essent u moet hebben en tevens welke afdeling u aan de lijn moet hebben. We kunnen u vervolgens direct doorverbinden als u dat wenst. Klinkt u dat als muziek in de oren? Dan is het goed om te weten dat we u niet alleen kunnen helpen met Essent maar ook vele andere bedrijven die in Nederland gevestigd zijn. Zit u bijvoorbeeld bij een andere energieleverancier zoals Nuon of Eneco? Reken er maar op dat we ook van deze bedrijven de juiste gegevens hebben.

We geven u alle informatie die u maar nodig hebt

We trekken natuurlijk geen enkel bedrijf voor want we zijn een onafhankelijk bedrijf dat u als particuliere klant maar ook als bedrijf graag wil helpen. We zijn erg benieuwd wat u van de klantenservice van het bedrijf dat u hebt gebeld vond. Laat daarom een recensie achter op onze website en geef hen tevens een cijfer.

Related Posts

Helpdesk en Servicedesk

Zoekt u goede facturatie software?

Wanneer je ondernemers vraagt wat zij het meest ingewikkelde deel van hun administratie vinden, dan krijg je negen van de tien keer te horen dat dit het sturen van de facturen is. Dit onderdeel is Read more…

Helpdesk en Servicedesk

Op zoek naar software diensten in Zoetermeer?

Als je op zoek bent naar software diensten in Zoetermeer, dan ben je bij Proud Innovations aan het juiste adres. Proud Innovations biedt namelijk verschillende software diensten in Zoetermeer en omgeving. Ook voor beheer en training op het gebied van ICT kun je bij Proud Innovations terecht.  Bij Proud Innovations kun je Read more…

Helpdesk en Servicedesk

Bereiken klantenservice Nuon

Nuon is een van de grootste energieleveranciers van Nederland. Het bedrijf voorziet circa 3 miljoen Nederlanders van gas en elektriciteit. Ben jij een van deze klanten, dan ben je waarschijnlijk welbekend met de diensten die Read more…