Ik vond het heel erg lastig om een opleiding te kiezen die echt past bij mij. Hoe weet je nou of je iets echt leuk vindt of niet? Ik had al bij een aantal opleidingen gekeken, maar vond nergens mijn passie. Ik merkte op een gegeven moment dat ik me toch liet leiden door anderen, wat zij leuk en interessant vonden. Op een gegeven moment was ik bij een open dag van de opleiding teelt en toen kwam ik erachter dat dat mij wel heel erg leuk leek. Eigenlijk bevat de opleiding teelt alle elementen die ik leuk vind. Ik zou graag in de buitenlucht willen werken, waarbij je ook lekker fysiek bezig kunt zijn. Ik vind het leuk om met anderen samen te werken, bezig te zijn met de natuur. En toch kun je er ook je ei in kwijt als het gaat om het leiden van een bedrijf. Ik besloot me meer te verdiepen in de opleiding teelt en kwam op de site van Terra Trainingen terecht. Ik ben ontzettend blij dat ik deze site heb gevonden, want hier vind je precies de informatie die je nodig hebt. Niet alleen wat je er allemaal leert, maar ook alle praktische informatie was er te vinden. Ik vond het heel erg interessant en heb ook contact opgenomen met een van de medewerkers. Daar ben ik tot op de dag van vandaag dankbaar voor.

Volg de opleiding teelt bij Terra Trainingen

Als je meer wil weten over de opleiding teelt, kan ik je ook zeker aanraden om gewoon eens contact te zoeken met iemand die je daar meer over kan vertellen. Zoals iemand van Terra Trainingen. De opleiding teelt van dit instituut sprak mij het meeste aan. Je leert hier van alles en nog wat. Je leert over de gewassen en alle bedreigingen die hierbij komen kijken. Over alle regels die er zijn, die zijn in deze wereld natuurlijk ook van groot belang. Ik heb bij deze opleiding teelt echt het gevoel dat je een vak leert, dat je een expert wordt op dit gebied. En dat beeld klopt, dat heb ik inmiddels zelf ontdekt. Inmiddels volg ik de opleiding teelt en het is heel erg interessant. Het grote voordeel van deze opleiding teelt vind ik dat je niet alleen maar uit boeken stukken tekst hoeft te leren, maar dat je ook juist je richt op de praktijk. Daar leer je ontzettend veel van. Als je interesse hebt in de opleiding teelt kan ik je zeker aanraden om naar Terra Trainingen te gaan. Dan weet je zeker dat je daarna de juiste kennis in huis hebt om aan de slag te gaan.

Blijf jezelf ontwikkelen bij Terra Trainingen

Terra Trainingen heeft ontzettend veel te bieden als het om opleidingen en cursussen gaat. Als je naar de site gaat kun je zelf kijken welke het beste zal passen bij jou:

  • ARBO
  • Groen
  • Grijs
  • Voeding

Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van de cursussen die er te volgen zijn. Ook als je interesse hebt in communicatie of management, of je wil graag hovenier worden, kun je hier zeker terecht. Hier weet je zeker dat je met docenten te maken krijgt die veel kennis en ervaring hebben, en zij weten dit ook goed over te brengen op de leerlingen. Als je interesse hier ligt is het echt een verademing om hier aan de slag te gaan. Ik heb het erg naar mijn zin en kan niet wachten om na mijn opleiding ook aanvullende cursussen te volgen. Zo blijf je jezelf op een leuke manier ontwikkelen.

Lees meer…

Categories: Cursus en Opleidingen

Related Posts

Cursus en Opleidingen

Waar moet u zijn voor goede examentraining?

Onze oudste zoon moet binnenkort examen doen en wij hebben gemerkt dat hij hier nog niet helemaal klaar voor is. Zijn cijfers zijn niet echt hoog en daarom wordt het heel erg spannend of hij Read more…

Cursus en Opleidingen

Excel training maakt werk een stuk eenvoudiger

Voor een logistiek bedrijf ben ik met een aantal collega‚Äôs verantwoordelijk voor de personeelsplanning. Via Excel plannen we ongeveer 100 medewerkers in. We hebben te maken met veel wisselend personeel. Het is daarom een dagtaak Read more…

Cursus en Opleidingen

Is een burn out coach in Amsterdam misschien iets voor u?

Misschien herkent u het wel: u bent doorgaans heel veel aan het werk en u heeft wel het idee dat u meer rust zou kunnen gebruiken, maar op de een of andere manier lukt het Read more…