Ik ben Klaartje en ik woon in Schiedam. Twee jaar geleden ben ik van mijn fiets gevallen. Ik heb daarbij mijn voet verstuikt. Dat klinkt allemaal vrij mild, maar ik heb toch lange tijd op de blaren moeten zitten. Wat ik vooral heel erg vervelend vond was dat ik niet kon sporten. Ik ben iemand die graag naar buiten gaat om te rennen. Dat was met mijn zere voet niet meer mogelijk. Ik wilde dus iets anders doen zoals dames fitness in Schiedam omdat ik wist dat er daar meer mogelijkheden waren om toch aan voldoende beweging te komen. Ik moet je eerlijk zeggen dat toen ik op zoek ging naar dames fitness in Schiedam, ik aanvankelijk niet heel erg enthousiast was. Ik vind het namelijk veel fijner om lekker naar buiten te gaan en in een sportschool binnen sporten, had niet direct mijn voorkeur, maar omdat een vriendin heel er te spreken was over dames fitness in Schiedam heb ik het toch eens een kans gegeven en daar heb ik nog altijd geen spijt van. In mijn zoektocht naar dames fitness in Schiedam kwam ik dus al gauw op aanraden van een vriendin terecht bij Ladies-Healthclub.nl. Bijzonder aan deze fitness club is dat ze zich op vrouwen richten. In de beperkte ervaring die ik had met fitness, was een van mijn bezwaren altijd het hoge testosteron gehalte. Ik voelde me in een gemengde sportschool altijd een beetje bekeken. Het sprak me dus meteen heel erg aan dat deze sportclub uitsluitend voor vrouwen was. Dames fitness in Schiedam had dan ook meteen mijn voorkeur en ik ben gewoon eens gaan kijken naar de mogelijkheden van dames fitness in Schiedam bij deze club. Waarom ik uiteindelijk voor dames fitness in Schiedam koos had te maken met een aantal factoren: 

  • Het feit dat de sportschool zich enkel richt op vrouwen vond ik heel prettig;
  • Het feit dat je kinderen tijdens het sporten kunnen worden opgevangen;
  • Het feit dat fitness voor vrouwen in Schiedam heel erg betaalbaar is. 

Ladies-healthclub.nl

Toen ik eenmaal overtuigt was van de keuze om te gaan sporten bij deze club, ben ik ook meteen aan de slag gegaan. Aangezien ik niet al te bekend was met fitness en dus ook niet zo goed wist hoe ik met de apparatuur moest omspringen, was ik erg blij dat er altijd iemand op de vloer aanwezig was om mij te helpen. Dames fitness in Schiedam zorgde er voor dat ik in korte tijd weer aan voldoende beweging kwam. Ik merkte al heel erg snel hoe belangrijk het voor mijn algehele welzijn is om genoeg te sporten. Ik heb een dochter en op sommige dagen kon ik haar ook meenemen naar de sportschool. Dat vind ik een van de grote voordelen van dames fitness in Schiedam, dan ik gewoon lekker kan gaan wanneer ik wil en dat er altijd voor goede opvang wordt gezorgd. 

Lekker in mijn vel

Voor mij is het heel erg belangrijk om lekker in mijn vel te zitten. Sporten helpt mij om het leven en de dag aan te kunnen en meer plezier te beleven. Ik had nooit gedacht dat ik fitness in de club zo ontzettend leuk zou vinden maar inmiddels ben ik in de dames sport club van Ladies Health kind aan huis en mijn dochter trouwens ook die zich helemaal thuis voelt in de opvang. Ik kan dus iedereen aanraden om eens contact op te nemen met deze sportclub en lekker te gaan sporten in deze fijne sportclub voor vrouwen.

Categories: Mens en gezondheid

Related Posts

Mens en gezondheid

Wat is azitromycine en waar wordt het voor gebruikt?

Azitromycine, een moeilijke naam voor een vrij eenvoudig geneesmiddel. Azitromycine is een antibioticum. Het remt dus de groei van bacteriĆ«n. Dit middel werkt vaak binnen enkele dagen. Het zijn vaak tabletten die je simpelweg inneemt Read more…

Mens en gezondheid

Xenical bestellen online, waarvoor?

Xenical is de merknaam voor een product waarin de werkzame stof ‘Orlistat’ zit. Orlistat is een vermageringsmiddel. Orlistat kan worden gebruikt voor het behandelen van obesitas bij volwassenen. Je kunt Xenical bestellen online, wanneer je Read more…

Mens en gezondheid

Hoe kunt u Tena inzetten?

Wist u dat een heel groot deel van de Nederlandse bevolking last heeft van ongewenst urineverlies? Dat is een gegeven waar maar weinig mensen over spreken, maar dat wil daarom niet zeggen dat het niet Read more…