Ik woon nu samen met mijn vriendin een jaar in Nederland. De jaren daarvoor had ik een baan in BraziliĆ« en daar heb ik haar leren kennen. Het hoofdkantoor van het bedrijf waar wij voor werken zit in Amsterdam en ze vroegen aan mij, of ik een kantoor wilde openen en managen in BraziliĆ«. Dat leek mij een erg leuke uitdaging en ik accepteerde de baan. Natuurlijk was het wel lastig om zo ver weg te zijn van mijn familie en vrienden, maar ook een erg leuke ervaring. Mijn vriendin werkte toen al voor het bedrijf en werkte op de HR afdeling in een andere stad. Ze gaf een presentatie bij ons op het kantoor en toen sloeg de vonk over. We moesten voor verschillende dingen samenwerken en hadden regelmatig contact. Aangezien zij op een andere afdeling werkte was het geen probleem dat we een relatie hadden. We besloten om na een tijdje te gaan samenwonen en dat ging erg goed. Maar mijn opdracht liep uiteindelijk af en we moesten een beslissing maken. Gelukkig kon ze op het hoofdkantoor in Nederland een baan krijgen en we besloten om naar Nederland te verhuizen. Het is voor haar nog erg wennen, maar we zijn blij met de beslissing. Ik probeer haar zo goed mogelijk te laten integreren, maar met sommige dingen is dat lastig. Ze vind het bijvoorbeeld nog moeilijk om hier te fietsen. Ze wil het graag leren, maar is geen achteruittraprem gewend en het verkeer komt hier erg dichtbij de fietsers. In BraziliĆ« fietste ze af en toe, maar dan in een rustige buurt, hier vindt ze het een beetje eng. Het leek mij een goed idee om naar een fietszaak in Apeldoorn te gaan om een nieuwe fiets te kopen. Als we bij een fietszaak in Apeldoorn een fiets met handremmen konden vinden, dan vond ze het misschien minder eng.   

Een fiets kopen bij een fietszaak in Apeldoorn

We waren aan het rondkijken naar een fietszaak in Apeldoorn en kwamen toen bikegigantapeldoorn.nl tegen. We zagen dat deze fietszaak in Apeldoorn allemaal verschillende soorten fietsen verkoopt, dus we dachten dat ze wel wat zouden hebben voor mijn vriendin. Apeldoorn is dichtbij waar we wonen, dus we besloten om bij de winkel langs te gaan. Hier zagen we dat ze een groot aanbod hebben en veel verschillende merken verkopen. We raakten in gesprek met een van de verkopers en vertelden wat we in gedachten hadden. Voor ons budget en onze wensen hadden ze verschillende fietsen in de aanbieding. Mijn vriendin kon ze daar ter plaatse uitproberen, door een klein rondje te rijden. Dat vond ze best spannend, maar ze merkte dat ze zich zekerder voelde met een handrem. Ze probeerde een aantal fietsen en ze zocht degene uit die haar het beste beviel. We besloten om deze fiets meteen te kopen. De fietszaak in Apeldoorn had de fiets op voorraad, dus we konden hem meteen meenemen. Eventueel konden ze ook bezorgen, maar dat was niet nodig.

Mijn vriendin fietst regelmatig

Sinds een paar weken heeft mijn vriendin de fiets en ze fietst er regelmatig op. Ze merkt hoe handig een fiets hier in Nederland is. De fiets die we bij de fietszaak in Apeldoorn hebben gekocht is erg goed en door de handrem is ze niet meer bang. Nu gaat ze vaak snel even naar de supermarkt op de fiets om iets te kopen. Voor een fietszaak in Apeldoorn moet je bij bikegigantapeldoorn zijn

  • Ze hebben een groot aanbod aan fietsen
  • De verkopers zijn erg aardig en kunnen goed adviseren
  • Het is mogelijk om de fiets te laten bezorgen