Ik woon in Almere en werk in Amsterdam. Ik ga altijd met het openbaar vervoer naar mijn werk, maar helaas gaat dat niet altijd goed. Ik ga meestal met de trein naar mijn werk, want dit is de snelste manier voor mij. Ik kan uitstappen bij een station in de buurt van mijn werk en dan moet ik nog 10 minuten lopen. Helaas heeft de trein soms vertraging, of rijdt de trein helemaal niet. Gelukkig kan ik dan vaak nog met de bus naar mijn werk, of naar huis. Met de bus duurt het langer, maar het is een goed alternatief als de trein niet vertrekt. Op mijn werk weten ze dat ik met het openbaar vervoer ga en dat er soms problemen zijn. Als ik te laat op mijn werk aankom, dan vinden ze het vaak geen probleem. Ik kan tussen 8 en 9.30 uur beginnen op mijn werk, maar ik ben er vaak al om 8 uur. Als ik na 9.30 uur aankom, dan weten ze al dat er iets mis is met de trein, of bus. Twee weken geleden zou ik een weekendje weg gaan met mijn vriendin en we zouden vanaf Schiphol vliegen. Vanaf Almere kan je Schiphol gemakkelijk bereiken met de trein. Helaas waren er problemen met de trein, waardoor we hiermee niet naar Schiphol konden gaan. Met de bus naar Schiphol duurt erg lang en we maakten ons een beetje zorgen. Mijn vriendin stelde voor om een taxi in Almere te reserveren. Met een taxi vanuit Almere duurt het ongeveer 30 minuten om naar Schiphol te rijden en we hadden geen goede alternatieven. Ik dacht dat het erg duur zou zijn om met een taxi vanuit Almere naar Schiphol te gaan, maar we hadden geen andere keuze.

Roep Taxi was onze taxi in Almere

Online zochten we naar een taxi in Almere die we van te voren konden reserveren. We vonden verschillende websites van taxibedrijven, maar zoals ik al dacht waren deze taxi’s erg duur. We hadden een aantal bedrijven opgebeld, maar ze waren allemaal erg duur. Gelukkig vonden we ook de website https://roep-taxi.nl/taxi-almere/ van Roep Taxi. Op de website van Roep Taxi konden we al de tarieven zien voor veel ritten. Het tarief voor een taxi van Almere naar Schiphol stond ook op de website. Bij dit taxibedrijf waren de ritten veel goedkoper dan bij andere bedrijven. Voor 45 euro konden ze ons naar Schiphol rijden, terwijl sommige taxi’s meer dan 60 euro zouden kosten. Via de website konden we gemakkelijk een taxi reserveren en we besloten om dit te doen. We hoefden alleen onze gegevens in te vullen en ontvingen daarna een bevestiging op mijn e-mailadres. We konden het tijdstip kiezen en aangeven waar we naartoe zouden gaan. Op het aangeven tijdstip stond er een taxi voor de deur en de chauffeur was zo vriendelijk om onze koffers in de kofferbak te tillen.

Een prettige rit  

Helaas was het druk op de weg, waardoor wij wat later aankwamen dan wij hoopten, maar gelukkig waren wij nog op tijd. We hadden misschien beter onze taxi in Almere voor een eerder tijdstip kunnen reserveren, dit weten we voor de volgende keer. De chauffeur was erg aardig en vertelde ons dat we genoeg tijd zouden hebben om het vliegtuig te halen. Hij reed goed en zette ons vlak voor de hal af. Voor een taxi in Almere raden wij Roep Taxi aan.

  • Je kan online gemakkelijk reserveren
  • De taxi was erg goedkoop
  • De chauffeur was vriendelijk
  • We kwamen op tijd aan
Categories: Mens en gezondheid

Related Posts

Mens en gezondheid

E liquid kopen is zeker een goed idee

Rook je sigaretten en zou je ermee willen stoppen? Dan is het verstandig om eens goed over de opties na te denken. Je zal het in eerste instantie wellicht niet bedenken, maar e liquid kopen Read more…

Mens en gezondheid

Alles wat je moet weten over cbd olie kopen

Wil jij cbd olie kopen? Dan zijn er een aantal dingen die je hierover moet weten. Allereerst heeft cbd olie een heel andere werking dan wiet roken. Wie bevat namelijk het psychoactieve stofje THC, die Read more…

Mens en gezondheid

Ik heb een microneedling behandeling ondergaan

Al op jonge leeftijd merkte ik dat ik een heel slappe huid had. Dat was vroeger nog niet een groot probleem, maar naarmate ik ouder werd, merkte ik dat mijn huid steeds meer ging hangen. Read more…