Bent u opzoek naar een goede orthodontiepraktijk in Hengelo? Zoek dan niet verder. Ortho Euregio is een orthodontiepraktijk in Hengelo waarbij het gaat om meer dan alleen tanden rechtzetten. Bij dit bedrijf trekken we geen gezonde tanden of kiezen om ruimte te creëren, maar plaatsen wij een speciale beugel welke ruimte maakt. De meest voorkomende reden om een beugel te laten zetten is omdat mensen een mooier gebit willen hebben. Het kan namelijk zo zijn dat uw tanden een beetje scheef staan of wellicht te ver naar voren. Hierdoor passen de kiezen niet meer goed op elkaar. Vaak vertellen de klanten van deze orthodontiepraktijk in Hengelo dat ze hierdoor vaak niet meer durven te lachen of te glimlachen. Dit is natuurlijk erg spijtig, want lachen is een stuk levensvreugde welke ook symbool staat voor onze gezondheid. Naast cosmetische en persoonlijke redenen kunnen er ook andere factoren een rol spelen waardoor u een beugel moet laten zetten. Een beugel zorgt er namelijk ook voor dat u uiteindelijk weer goed kunt bijten, kauwen en beter uw tanden kunt poetsen. 

De werkwijze van Ortho Euregio

Ortho Euregio is een orthodontiepraktijk in Hengelo welke werkt met een eigen werkwijze. Op de website van deze orthodontiepraktijk uit Hengelo kunt u al een beetje een impressie krijgen van de praktijk en de werkwijze. Deze werkwijze bestaat grofweg uit drie stappen:

  • Het informatief consult. De eerste stap is een gratis consult, waarbij het personeel van Ortho Euregio u inzicht geeft in de mogelijkheden en wat zij voor u kunnen betekenen. Verder zal u gedurende dit consult ook uw eigen wensen uit kunnen spreken en zullen wij deze proberen erbij te betrekken. Wanneer alles duidelijk is maken wij, tijdens dit consult, een afspraak voor een eerste consult diagnostiek bij onze orthodontiepraktijk in Hengelo. Tijdens deze diagnostiek wordt de modernste digitale mondscanner (3D) gebruikt. Aan het eind van het dit consult wordt een behandelplan opgesteld en wordt de daarbij behorende begroting naar u opgestuurd via email.
  • De tweede bespreking. Wanneer het behandelplan en de begroting zijn opgesteld en verstuurd, wordt het tijd voor een tweede bespreking. Tijdens dit gesprek wordt het opgestelde behandelplan toegelicht en worden ook de kosten die hierbij worden gemaakt verantwoord. Wanneer u met het plan en de kosten akkoord gaat, kan de behandeling van start gaan. Voor het plaatsen van de beugel wordt dan een nieuwe afspraak gemaakt bij Ortho Euregio, de orthodontiepraktijk in Hengelo.
  • Controle-afspraken. Wanneer de beugel in uw mond geplaatst is, is het van belang voor uw gebit om minimaal één keer per maand langs te komen voor controle. Gedurende deze controle wordt gekeken of de behandeling naar wens verloopt. Indien nodig wordt de behandeling iets bijgestuurd of het behandelplan iets aangepast. Verder wordt ook gecontroleerd of u uw tanden goed poetst omdat dit wellicht lastiger kan zijn wanneer u een beugel in uw mond heeft. Heeft u vragen? Deze kunt u gerust stellen tijdens de controle-afspraak. Hiervoor hoeft geen aparte afspraak gemaakt te worden.

Contact orthodontiepraktijk Ortho Euregio in Hengelo

Bij Ortho Euregio, een orthodontiepraktijk gevestigd in Hengelo, proberen wij u een stralende glimlach te geven of een beter functionerend gebit. Woont u meer in de buurt van Enschede? Geen probleem! Ortho Euregio heeft ook een vestiging in Enschede. In één van deze praktijken bekijken wij graag samen met u wat wij voor u en uw gebit kunnen doen. 

Categories: Mens en gezondheid

Related Posts

Mens en gezondheid

Medtronic AED kopen?

Een hartstilstand. Je hoopt het natuurlijk nooit mee te maken, zelf of in je omgeving. Maar als het dan gebeurt, dan hoop je toch dat er op zijn minst een AED in de buurt is! Read more…

Mens en gezondheid

Wilt u mooie kleine cadeaus kopen?

Bij ons op de camping hebben wij een recreatieteam dat er altijd alles aan doet om de kinderen die bij ons komen kamperen, goed te vermaken. Wij hebben een uitgebreid programma weten samen te stellen Read more…

Mens en gezondheid

E liquid kopen is zeker een goed idee

Rook je sigaretten en zou je ermee willen stoppen? Dan is het verstandig om eens goed over de opties na te denken. Je zal het in eerste instantie wellicht niet bedenken, maar e liquid kopen Read more…