blackpink hoodieblackpink merchandiseblackpink official merchblackpink storecustom socksface sockspersonalized sockspup sockssocks with facesphoto socks

Ik kom graag op de website van DokterLifeStyle. Ze verkopen veel fijne producten en daarbij mijn favoriete merk condoom, namelijk MySize. Het probleem is namelijk dat ik, hoe zal ik het zeggen; een wat grotere condoom nodig heb dan de gemiddelde man. Op zich heb ik daarmee natuurlijk geen klagen en ik heb van de dames ook nooit klachten gehad, maar het heeft wel als nadeel dat gewone condooms voor mij te klein zijn. Het gevaar daarbij is dat ze snel scheuren of knellen en dat is heel erg onprettig en onpraktisch. Je gebruikt een condoom immers om veilig en lekker te vrijen en niet om er per ongeluk achter te komen dat je toch een soa hebt opgelopen. Of negen maanden later een telefoontje krijgt waar je niet op zit te wachten. Op de website dokterlifestyle.com koop ik dus al geruime tijd condooms van MySize, want die werken voor mij echt perfect.

De condoom van MySize

Ik ben al een tijdje op zoek geweest naar een merk condoom dat ik prettig vind en heb daarbij al regelmatig een flinke miskoop gedaan. Ik ben daardoor voorzichtiger geweest in het aanschaffen van grote verpakkingen en probeer eerst een condoom uit. Ik heb al via verschillende online shops condooms geprobeerd te vinden, maar DokterLifeStyle sprong er voor mij gewoon uit. Naast dat ze condooms in mijn maat hebben, werkt de website gewoon heel erg fijn. Het bestellen is heel eenvoudig, bij alle condooms staat duidelijk de prijs, het formaat, het aantal stuks in de verpakking en of die condooms op voorraad zijn, dus dat is super. Daarnaast wordt er heel erg discreet met je bestelling omgegaan. Ik heb wel eens bestellingen van andere aanbieders gekregen waarbij bij het in ontvangst nemen van het postpakket het schaamrood me op de wangen stond. Ik ben niet preuts, maar hoef ook niet aan de grote klok te hangen waar ik mijn condooms vandaan haal. Laat staan overigens dat ze zo’n pakketje bij mijn tachtigjarige buurvrouw afleveren. Die schrikt zich rot. DokterLifeStyle doet dat echt heel goed en daarom blijf ik terug komen.

MySize en meer

In de afdeling grote maten heeft DoktorLifeStyle een condoom van Durex en een condoom van MySize. Beide heb ik geprobeerd, maar MySize heeft een aantal kenmerken die mij meer aanspreken:

  • MySize heeft maat 64 mm
  • Is ook beschikbaar in mijn maat, namelijk 69 mm
  • MySize is voordeliger in de grootverpakking
  • De condoom van dit merk vind ik zelf erg prettig in gebruik

Uiteindelijk heb ik na een lange zoektocht mijn favoriete condoom gevonden en daarmee ben ik heel gelukkig. Na een aantal keren besteld te hebben, ben ik ook eens verder op de website gaan kijken. Zo ben ik erachter gekomen dat deze website ook een goed assortiment glijmiddelen heeft en met name de siliconen glijmiddelen vind ik erg fijn. Ik bestel meestal een grote verpakking met condooms samen met één of twee flessen glijmiddel. Ook daarvan zijn verschillende merken verkrijgbaar, maar ik vind die van Level en Pjur Superhero het fijnst. Uiteindelijk heb je toch zo je eigen seksuele voorkeuren en als je eenmaal de juiste winkel en de juiste producten hebt gevonden, dan blijf je er terug komen. Ik heb al meerdere vrienden op deze website gewezen en ik weet dat ook zij hier inmiddels regelmatig een bestelling doen. Het is ook nog eens snel in huis en je kunt op diverse manieren betalen. Ik gebruik in ieder geval altijd iDEAL, dat werkt voor mij het handigst. Ik kan in ieder geval iedereen die op zoek is naar de juiste condoom, ongeacht de maat, DokterLifeStyle van harte aanbevelen.

Categories: Erotiek

Related Posts

Erotiek

Waarom een date organiseren wanneer je een escort in Haarlem kunt uitnodigen

De wereld van de erotiek, de dates, de gezelligheid, de flirts en de seks is een complexe wereld. Maar het hoeft niet zo complex te zijn als je een beetje weet wat je wilt. Wil Read more…