Al op jonge leeftijd merkte ik dat ik een heel slappe huid had. Dat was vroeger nog niet een groot probleem, maar naarmate ik ouder werd, merkte ik dat mijn huid steeds meer ging hangen. Dat is natuurlijk niet waar je van droomt en vandaar dat ik allerlei middelen en mogelijkheden geprobeerd heb om te kijken wat ik kon doen om mijn huid te verbeteren. Ik heb denk ik zo ongeveer ieder zalfje dat je maar kunt bedenken wel geprobeerd, maar wat ik ook deed, mijn huid bleef maar meer uitzakken. Dat vroeg dus om een betere aanpak en daarom ben ik eens op het internet gaan kijken om te zien wat hier beschreven werd over wat echt zou helpen. Ik kwam op diverse fora terecht en overal las ik vrouwen heel enthousiast zijn over microneedling. Ik moet u bekennen dat ik op dat moment nog nooit van microneedling had gehoord. Ik vond het dan ook moeilijk om mij een goede voorstelling van zaken te maken. Ik heb daarom maar eens even gekeken of ik ergens kon vinden wat microneedling precies was. Ik ben dus weer gaan googelen en op die manier kwam ik terecht bij een schoonheidssalon dat heel dicht bij mij in de buurt gevestigd was. Dat wekte meteen mijn interesse. Het bleek namelijk dat deze salon ook microneedling kon toepassen. Alvorens ik een afspraak wilde maken, wilde ik eerst precies weten wat microneedling was. Ik heb het namelijk niet op naalden en daarom klonk deze behandeling mij niet meteen als hetgeen waar ik naar op zoek was. Ik heb daarom de site van BeautySalonDana.nl goed doorgenomen en al heel snel had ik het gevoel dat deze behandeling mij weleens op het lijf geschreven zou kunnen zijn. Ik heb daarom meteen contact opgenomen met de mensen van deze site en ik heb te horen gekregen dat ik altijd welkom was om een keer langs te komen om te kijken of microneedling voor mij mogelijkheden zou bieden. Ik heb daarom meteen een afspraak ingepland en een week later zat ik al bij deze mensen aan tafel.

Dankzij microneedling zie ik er veel beter uit

Toen ik naar BeautysalonDana.nl ging om te horen of microneedling iets voor mij was, werd ik uitermate vriendelijk ontvangen. Dat was heel leuk om te merken. Ik heb mij uitgebreid laten voorlichten over microneedling en ik kreeg al heel snel de indruk dat dit voor mij weleens de oplossing zou kunnen zijn. Ik heb daarom meteen mijn toestemming gegeven om een microneedling behandeling te starten. Ik kan u zeggen dat de mensen van deze salon heel erg professioneel te werk gaan. Ik ben namelijk heel goed geholpen en ik heb ook helemaal geen pijn gevoeld. De behandeling is namelijk heel subtiel. Het resultaat is echter verbluffend. Ik merkte al heel snel dat mijn huid veel strakker werd. Bovendien merkte ik dat mijn huid zichzelf weer begon te herstellen. Dat is heel prettig om te merken en ik ben daarom ook heel blij dat ik met de mensen van dit salon in zee ben gegaan. Ik moet nog een paar behandelingen doen voordat ik klaar ben, maar ik ben nu al heel tevreden.

Ik ga hier zeker nog een keer een afspraak maken

Ik ben heel blij dat ik met BeautysalonDana in zee ben gegaan voor mijn behandeling. Ik ben namelijk heel goed geholpen en ik heb daar niet veel geld voor hoeven te betalen. Kortom:

  • ik ben zeer te spreken over mijn behandeling
  • mijn huid is zichtbaar verbeterd
  • ik ben voor een heel goede prijs geholpen

Kijk voor meer info op BeautysalonDana.nl.

Lees meer…

Categories: Mens en gezondheid

Related Posts

Mens en gezondheid

E liquid kopen is zeker een goed idee

Rook je sigaretten en zou je ermee willen stoppen? Dan is het verstandig om eens goed over de opties na te denken. Je zal het in eerste instantie wellicht niet bedenken, maar e liquid kopen Read more…

Mens en gezondheid

Alles wat je moet weten over cbd olie kopen

Wil jij cbd olie kopen? Dan zijn er een aantal dingen die je hierover moet weten. Allereerst heeft cbd olie een heel andere werking dan wiet roken. Wie bevat namelijk het psychoactieve stofje THC, die Read more…

Mens en gezondheid

Een taxi in Almere reserveren

Ik woon in Almere en werk in Amsterdam. Ik ga altijd met het openbaar vervoer naar mijn werk, maar helaas gaat dat niet altijd goed. Ik ga meestal met de trein naar mijn werk, want Read more…