Een paar jaar geleden zijn mijn ex en ik gescheiden. Dit ging allemaal niet eenvoudig omdat mijn ex eigenlijk helemaal niet wilde scheiden. Sindsdien kan hij het daarom ook niet hebben dat het goed met mij gaat en hij doet er daarom ook alles aan om mij het leven zuur te maken. Helaas betrekt hij onze kinderen hier ook in en dat vind ik erg zuur van hem. Ik vind namelijk dat wanneer twee volwassen mensen scheiden, zij daar de kinderen niet het slachtoffer van moeten maken. Echter doet mijn ex dat wel en dat heeft tot een flinke strijd geleid. Het is namelijk zo dat ik graag met de kinderen wil verhuizen, maar mijn ex weigert toestemming voor verhuizing. Dat is een groot probleem. Ik wil namelijk wel naar een ander huis, maar mijn ex weigert toestemming voor verhuizing. Dat betekent dat ik dus gebonden ben. Ik kan wel willen verhuizen, maar mijn ex weigert toestemming voor verhuizing en dat betekent dat ik naar hem moet luisteren omdat de kinderen ook onder zijn voogdij vallen. De reden voor zijn weigering is echter geheel onduidelijk en ik vind dat hij het alleen maar doet om mij te dwarsbomen. Dat is dus een heel vervelende situatie en vandaar dat ik op een gegeven moment helemaal ten einde raad was. Ik wil namelijk verhuizen, maar mijn ex weigert toestemming voor verhuizing. Dat is iets waar je heel veel problemen mee kunt krijgen en vandaar dat ik maar eens ben gaan kijken of ik misschien ook ergens hulp zou kunnen krijgen. Ik dacht dat ik waarschijnlijk niet de enige zou zijn die dergelijke problemen ervaart. Dat bleek inderdaad ook niet het geval te zijn. Ik kwam namelijk al heel snel terecht op de site van Vervangende-Toestemming-Zaken.nl en hier vond ik precies de mensen die ik nodig had om een zaak tegen mijn ex aan te spannen.

Het huis is al gekocht, maar mijn ex weigert toestemming voor verhuizing

Inmiddels zijn we zover dat ik al een huis gekocht heb, maar mijn ex weigert toestemming voor verhuizing. Dat betekent dus dat wij voorlopig nog niet kunnen verhuizen. Ik kan u echter wel vertellen dat er veel hoop is op een voor mij goede afloop. Ik heb namelijk een advocaat in de arm genomen en ik heb haar verteld dat ik graag wil verhuizen, maar mijn ex weigert toestemming voor verhuizing. Dat was een zaak die zij al heel vaak had behandeld. Zij had namelijk al meerdere cliënten gehad die haar vertelden; ‘ik wil verhuizen, maar mijn ex weigert toestemming voor verhuizing’. Het was voor mij heel prettig om te horen dat er nog hoop was en dat het heel goed op te lossen was aan de hand van het regelen van een vervangende toestemming. Dat was precies wat ik nodig had en ik ben daarom ook heel blij dat ik deze mensen in de arm heb genomen. Mocht u ook graag een dergelijk probleem willen oplossen met uw ex, dan raad ik u aan om snel een keer naar Vervangende-Toestemming-Zaken.nl te komen kijken.

Mijn zaak is bijna opgelost

Inmiddels werk ik nu al een tijdje met de advocaat die ik via de website heb gevonden en er zit behoorlijk schot in mijn zaak. Ik wil wel verhuizen, maar mijn ex weigert toestemming voor verhuizing maar inmiddels doet dat er niet meer toe. Kortom:

  • ik heb heel veel steun gehad van dit kantoor
  • wij hebben samen gewerkt aan een goede oplossing
  • ik kan binnenkort verhuizen met mijn kinderen

Kijk voor meer info even op de site.

Categories: Juristen en Advocaten

Related Posts

Juristen en Advocaten

Welk letselschadebureau staat altijd voor u klaar?

Er gebeuren in Nederland ieder jaar heel veel ongelukken. Dat is iets waar hard aan gewerkt wordt om te voorkomen, maar toch is het nog altijd zo dat een ongeluk in een klein hoekje kan Read more…

Juristen en Advocaten

Letselschade advocaat in Twente gezocht? Van de Kraats advocatuur staat voor u klaar!

Bent u opzoek naar een letselschade advocaat in Twente? Neem dan contact op met Van de Kraats advocatuur. Letselschade kan ontstaan door een naar ongeval of een bedrijfsongeluk, waarbij u als persoon lichamelijk en/of geestelijke Read more…

Juristen en Advocaten

Waar vindt u de beste advocaten Amsterdam?

Heeft u behoefte aan de deskundige dienstverlening van de beste advocaten? Amsterdam is een uitstekende plek om hiernaar op zoek te gaan. In deze grote stad is er zeker geen gebrek aan advocaten. Amsterdam is Read more…