Een hartstilstand. Je hoopt het natuurlijk nooit mee te maken, zelf of in je omgeving. Maar als het dan gebeurt, dan hoop je toch dat er op zijn minst een AED in de buurt is! Zonder AED is de overlevingskans enorm klein, terwijl die kans met het gebruik van een AED tot wel 70% kan toenemen. Daarom is het zo belangrijk om een AED aan te schaffen, bijvoorbeeld voor thuis, op kantoor, een school – waar dan ook. Kleine moeite, grote gevolgen.

De medtronic AED’s

De aed-webshop verkoopt enkel de beste Medtronic AED’s (Physio-Control) in iedere prijsklasse, om zo veel mogelijk slachtoffers een goede overlevingskans te bieden na een hartstilstand. Van Medtronic AED’s hebben ze verschillende soorten in het assortiment: de Medtronic Lifepak Express, de Medtronic Lifepak 1000 en de Medtronic Lifepak CR Plus. Deze soorten worden hieronder verder toegelicht.

De Lifepak 1000 is het halfautomatische topmodel met LCD-scherm, zodat de hulpverlener makkelijk en snel alle benodigde informatie te zien krijgt om goed te kunnen handelen bij een hartstilstand. Dit model beschikt over een batterij met hoge capaciteit, waardoor hij lang meegaat. Met deze batterij kan de Medtronic AED Lifepak 1000 zo’n 425 schokken geven. Deze uitvoering kan ook worden geleverd met ECG-weergave.

De CR Plus is in het bijzonder geschikt voor mensen met weinig ervaring. Er zijn namelijk slechts een drietal handelingen nodig om een defibrillatieschok te geven. Deze Medtronic AED is te verkrijgen als halfautomaat en als volautomaat. Een ander voordeel van de CR Plus is dat dit model een garantie heeft van 8 jaar.

Bij zowel de Lifepak 1000 als de CR Plus wordt geleverd:

 • een lange garantie van wel 8 jaar;
 • een batterij die zo’n 2,5 jaar meegaat;
 • een elektrode, tevens met een levensduur van 2,5 jaar;
 • een gratis originele Physio-Control draagtas;
 • gebruikershandleiding;
 • instructie op DVD;
 • een gratis rescue-kit ter waarde van €29,-.

Het rescue-kit bevat een beademingsmasker met zuurstofaansluiting, handschoenen, een kledingschaar, 2 scheermesjes, 2 alcoholdoekjes voor desinfectie en 2 tissues. Voor de Medtronic AED zijn er nog opties als kinderelektroden en taalkeuze.

De voordelen van de Medtronic AED’s

De pluspunten van de Medtronic AED Lifepak CR Plus:

 • 8 jaar garantie;
 • goedkoop in onderhoud;
 • gebruiksvriendelijk;
 • na opstarten snel bij elektrode.

Soms kunnen de kosten na aanschaf van een Medtronic AED behoorlijk oplopen, maar bij aed-webshop krijg je de eerst volgende elektrode gratis. Dat scheelt! Deze aanbieding kun je verzilveren door middel van een unieke code die je per mail ontvangt. Zodra je elektrode aan vervanging toe is, bestel je dus gratis een nieuwe elektrode voor je Medtronic AED via de website. Je bestelling wordt binnen één dag bezorgd en je hoeft ook geen verzendkosten te betalen!

aed-webshop garandeert dat zij de laagste prijs hebben – de laagste prijsgarantie. Op de website is duidelijk te vinden hoe zij dit realiseren. De onderneming is hiermee transparant met een uitstekende service. Bij vragen kun je makkelijk contact krijgen over de Medtronic AED’s of een hieraan gerelateerde vraag. Het is zelfs mogelijk om een medewerker langs te laten komen.

aed-webshop biedt bovendien een ‘niet goed, geld terug’ garantie. Ben je niet tevreden met je Medtronic AED? Dan krijg je geen gedoe, maar gewoon je geld terug. Het gaat immers om levensreddende middelen; dat is wat telt.

Categories: Mens en gezondheid

Related Posts

Mens en gezondheid

Goede orthodontiepraktijk in Hengelo gezocht?

Bent u opzoek naar een goede orthodontiepraktijk in Hengelo? Zoek dan niet verder. Ortho Euregio is een orthodontiepraktijk in Hengelo waarbij het gaat om meer dan alleen tanden rechtzetten. Bij dit bedrijf trekken we geen Read more…

Mens en gezondheid

Wilt u mooie kleine cadeaus kopen?

Bij ons op de camping hebben wij een recreatieteam dat er altijd alles aan doet om de kinderen die bij ons komen kamperen, goed te vermaken. Wij hebben een uitgebreid programma weten samen te stellen Read more…

Mens en gezondheid

E liquid kopen is zeker een goed idee

Rook je sigaretten en zou je ermee willen stoppen? Dan is het verstandig om eens goed over de opties na te denken. Je zal het in eerste instantie wellicht niet bedenken, maar e liquid kopen Read more…