Op zoek naar een bedrijf voor motorkleding reparatieIk heb ongeveer vijf jaar lang een motor. Ik heb motoren altijd erg interessant gevonden, maar het leek mij verstandiger om eerst mijn autorijbewijs te halen. Mijn vader heeft ook al jaren een motor en ik heb vaak bij hem achterop gezeten. Als kind vond ik het al erg leuk om met hem mee te rijden en wist dat ik later een motor zou kopen. Ik haalde eerste mijn autorijbewijs, omdat dit praktischer is voor mij. Ik werk als accountant voor een bedrijf en moet veel rijden in Nederland. Als accountant kan je vaak klanten niet bezoeken op een motor, een bedrijf verwacht dat je in een auto aankomt. Veel bedrijven hebben op de auto’s een logo staan en verwachten dat je hier gebruik van maakt. Pas een aantal jaar na mijn autorijbewijs heb ik mijn motorrijbewijs gehaald. Ik had geen motor nodig, maar kon uiteindelijk de drang niet weerstaan en ik ben blij dat ik het gedaan heb. Ik rijd vaak in mijn vrije tijd en geniet er erg van. Af en toe rijd ik ook met mijn vader en dat vind ik erg leuk om te doen. Hij gaf mij een motorpak toen ik mijn rijbewijs haalde en daar was ik erg blij mee. Het is een erg mooi pak en ik gebruik het pak nog steeds. Helaas ging de rits vorige week stuk toen ik mijn pak probeerde uit te doen. Waarschijnlijk zat de rits niet goed en zette ik te veel kracht. Mijn vader raadde mij motorkleding reparatie aan. Een nieuw pak kopen is erg duur en niet nodig, na motorkleding reparatie zou het pak weer goed zijn.   

Motorkleding reparatie door Sander Düren uit laten voeren

Ik vroeg aan mijn vader of hij een bedrijf kende waar ik motorkleding reparatie kon laten uitvoeren, maar dat kende hij niet. Online zocht ik op motorkleding reparatie en vond een aantal bedrijven waar ik dit kon laten doen. Een van de websites die ik vond was https://sanderduren-motorkleding.nl/motorkleding-reparatie/ van het bedrijf Sander Düren. Ik zag dat dit bedrijf bij mij in de buurt gevestigd was en dat ze een eigen atelier hebben. In het atelier kunnen ze motorkleding reparatie uitvoeren en bijvoorbeeld een nieuwe rits zetten, of een naad repareren. Ik nam contact op via de website om te vragen of ik een afspraak moest maken, maar dat was niet nodig, ik kon langskomen wanneer mij uitkwam. Een paar dagen later bezocht ik het bedrijf en liet mijn motorpak zien. Ik gaf aan dat mijn rits stuk was gegaan en vroeg of ze een nieuwe konden zetten. Gelukkig was dit geen probleem en ik kon mijn pak over een paar dagen al weer ophalen. Ik zag dat ze in de winkel ook veel leuke nieuwe motorkleding en accessoires verkochten en kocht hier een mooie motortas.

Zo goed als nieuw

Een paar dagen later werd ik opgebeld dat de motorkleding reparatie klaar was en dat ik mijn motorpak kon ophalen. In de winkel inspecteerde ik mijn pak en die zag er weer als nieuw uit. De rits was er vakkundig ingezet en zag er erg stevig uit. De kosten voor de reparatie waren erg goedkoop, veel goedkoper dan ik had verwacht. Gelukkig had ik geen nieuw pak gekocht, want motorkleding reparatie is veel goedkoper dan een nieuw kledingstuk kopen. Sander Düren is een leuke winkel voor motorrijders en kan ik aan iedereen aanraden.

  • Ze kunnen motorkleding reparatie uitvoeren
  • Ze verkopen ook veel artikelen
  • Mijn pak is goed gerepareerd
  • De reparatie was erg goedkoop
Categories: Auto's en Motoren

Related Posts

Auto's en Motoren

Ramen blinderen van je auto? Hoe pak je dit het beste aan?

Ramen blinderen van je auto? Hoe pak je dit het beste aan? Het antwoord vind je hier! Je hebt pasgeleden een mooie sportieve auto gekocht en wil graag de ramen blinderen van deze auto. Er Read more…

Auto's en Motoren

Wie moet u hebben voor grondwerken in Enschede?

Onze tuin is al jaren toe aan een opknapbeurt, maar toen wij onlangs de sceptictank in onze tuin moesten vervangen, hebben wij besloten om alles in een keer aan te pakken. Wij moesten namelijk toch Read more…

Auto's en Motoren

Goedkoopste rijlessen gezocht? Rijschool Amber staat voor je klaar!

Tijd om te gaan rijlessen? Of ben je opzoek naar de goedkoopste én vooral leuke rijlessen? Stop dan met zoeken! Bij autorijscholen Amber leer jij namelijk voor een eerlijke prijs en met een van onze Read more…