Heeft u altijd haast en een gestresst gevoel? Het gevoel dat er niet genoeg uur in een dag zit voor alle plannen die u heeft en alle taken die u nog moet voldoen? Ik had daar voordat ik mijn time management training bij tijdwinst.com deed ook vaak last van. Ik was altijd gespannen en hield naast de taken die ik moest vervullen op een dag geen tijd en energie meer over voor het doen van de dingen die mij geluk brachten. Ik wilde meer tijd om door te brengen met mijn familie en om dingen te doen die ik leuk vond, nieuwe skills leren en het genieten van een hobby zat er eerst voor mij niet in. Vandaar dat ik op zoek ging naar professionele hulp die mij konden voorzien van een geschikte time management training voor de moderne drukke mens. Ik dacht namelijk zelfs dat ik geen tijd over had voor de time mangagement training, gelukkig hield tijdwinst.com rekening met de kostbare tijd van haar leerlingen en wisten ze de cursus zo efficiënt mogelijk vorm te geven zonder langdradige colleges en lessen, misschien iets dat de naam tijdwinst al wel doet vermoeden.

Time management training bij tijdwinst.com

Ik kwam zelf bij tijdwinst.com terecht na wat online research over time management trainingen te hebben gedaan, ik kwam er al snel achter dat tijdwinst.com de beste in het vakgebied waren die altijd rekening hielden met de wensen van haar klanten en zich continu wisten te verbeteren en aanpassen aan modernere kennis en behoeften. Ze snappen ook heel goed dat de moderne werkende mens geen tijd heeft om veel dikke boeken over time management te lezen, vandaar dat ze een interessant en beknopt online programma hebben ontwikkeld waardoor time management leren niet langer zeeën van tijd kost. Ik heb in mijn online time management training geleerd om verschillende activiteiten op een dag effectief en efficiënt in te plannen waarbij ik tegelijkertijd actief tijd vrijhoud om tot rust te komen of om mijn eigen werk af te maken. Dit begon door een aantal dagen lang op de minuut na bij te houden waar ik mijn tijd mee benut, dit is voor vele curcisten heel confronterend maar brengt ook vaak veel inzichten met zich mee. Zo leren ze dat ze makkelijk vrije tijd kunnen creeëren door minder vaak op hun telefoon te kijken of om gelijksoortige taken samen te doen waardoor ze sneller gaan.

Service van tijdwinst.com

De cursisten van de time management training van tijdwinst.com kunnen rekening op geweldige resultaten binnen hun dagelijks leven en bedrijf, zoals:

  • Grip op je werk, het krijgen van meer overzicht over de taken en het al afgeronde werk.
  • Een helder hoofd, wederom belangrijk om overzicht te creeëren en zo de creativiteit te stimuleren
  • Tijdwinst, het scheelt namelijk veel tijd om goed te plannen.
  • Focus op het resultaat, minder tijd verspillen aan onbelangrijke bijzaken.
  • Een echte professional, minder slordigheid en vergissingen binnen uw team.
  • Honderd procent overzicht op uw werk en leven.
  • Constructieve en duidelijke communicatie wordt aangeleerd.
  • Minder stress onder werknemers.
  • Meer balans tussen prive en werk, waardoor de sfeer in het kantoor en huis verbetert.
Categories: Coaching en Workshops

Related Posts

Coaching en Workshops

Verbeter je sociale vaardigheden met een cursus assertiviteit

In de omgang met mensen heb je allerlei vaardigheden nodig die ervoor zorgen dat je succesvol bent in jouw interacties. Sommige interacties zijn heel comfortabel en in zulke gevallen staat er vaak helemaal niets op Read more…

Coaching en Workshops

Overweegt u relatietherapie in Schiedam te ondergaan?

Wanneer u het idee heeft dat u relatie niet meer loopt zoals het ooit gelopen heeft, dan is het altijd goed om een keer te kijken of u deze relatie nog zou willen redden. Wanneer Read more…

Coaching en Workshops

Wegdromen bij een prachtige expositie in Utrecht

Het is altijd leuk om nieuwe kunst te ontdekken, vind ik. Ik kan dan ook altijd tips gebruiken van mensen die net als ik in Utrecht wonen en bijvoorbeeld kunstenaars uit de omgeving kennen die Read more…