Welkom bij attractieverhuur Moonen. Ons bedrijf specialiseert zich in de leukste attracties voor de scherpste prijs van de Benelux. Ons bedrijf heeft al meer als een halve eeuw ervaring in het verhuren van spectaculaire attracties. Zo hebben wij al duizenden evenementen kunnen helpen en deze tot een groot succes kunnen brengen. Onze tevreden klanten komen uit elke sector, van particulieren tot bedrijven, stichtingen tot verenigingen. Zij huren namelijk graag attracties voor hun evenementen, zoals springkussens of meer. Bij attractieverhuur Moonen helpen wij u graag met het vinden bij de perfecte attractie voor uw evenement!

Hoe huurt u een rodeostier? 

Op onze website kan u van alle soorten attracties verhuren. Enkele voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld Bungee Trampolines, Draaimolens, Springkussens en nog veel meer. Bij het verhuren van onze producten staan onze vier speerpunten hoog van belang:

  • Klantvriendelijkheid
  • Veiligheid
  • Betrouwbaarheid
  • Kwaliteit

Dus, als u op onze website een rodeostier huurt, kunnen wij u de veiligheid garanderen en bieden we alleen de beste kwaliteit voor de scherpste prijs aan. Al onze rodeostieren hebben dezelfde prijzen, zodat u alleen hoeft te kiezen welke u het mooist vindt. De pakketten bestaan uit een veiligheidskussen en een rodeostier. Bij aankoop moet u goed letten op de benodigde spanning voor de rodeostier, aangezien enkele producten 220 volt gebruiken, maar andere ook 380 volt. Naast rodeostieren bieden we ook rodeo’s aan in de vorm van voetballen, krokodillen, of zelfs bedden. 

Onze website heeft het grootste assortiment aan rodeo’s/rodeostieren van Nederland en België. U kan kiezen uit onze tientallen rodeo’s en kan zo een spectaculaire attractie naar huis halen.; Alle attracties voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en zijn gecertificeerd zodat u als klant niet rekening hoeft te houden met de eventuele risico’s. Laat uw gasten, uzelf of klanten genieten van een spannend ritje op een mooie rodeostier. Voor elk thema bieden wij de juiste rodeo aan. 

De rodeo’s worden geleverd met luchtkussens voor het vallen. Deze legt u om de elektronische stier heen, en pompt deze ook op zodat als iemand van de stier afvalt, dat deze veilig valt. De pomp kan aangesloten worden op een normale, niet doorbroken stroombron. Het zelfde geld voor de elektronische stier. De attractie is makkelijk te gebruiken, en zorgt voor plezier, spanning en sensatie op elk mogelijk evenement. Voor hulp kan u altijd terecht bij onze klantenservice. 

Ons assortiment

Wij verhuren de nieuwste en spectaculairste attracties van heel Nederland en België. Zowel stormbanen als rodeostieren, bij ons bent u aan het juiste adres. Met meer dan 2500 verschillende attracties kan u altijd wel de perfecte attractie voor u vinden. U kan zelfs ook de attracties laten branden met uw eigen merknaam. U kan altijd terecht bij onze klantenservice voor enkele vragen over de attractie. Wij helpen graag met het vinden van de ideale attractie, die perfect bij uw evenement en budget past. 

De attracties die verkocht worden op onze website kunnen gebruikt worden voor bijvoorbeeld zeskampen, sportdagen, open dagen, beurzen, promoties, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, markten en festivals. Door ons grote en brede assortiment zit er altijd wel iets leuks tussen voor uw gelegenheid. Dus, wacht niet langer en  haal nu de perfecte rodeostier of attractie voor uw gelegenheid. 

https://www.attractie.com/specials/rodeos

Categories: Kinderen en Speelgoed

Related Posts

Kinderen en Speelgoed

Op zoek naar originele kinderuitjes?

Als je kind zijn of haar verjaardag viert wil je natuurlijk een origineel feestje verzinnen. Je kunt zelf aan de slag gaan om thuis iets te verzorgen, met verkleedkleren met een leuk thema, en allerlei Read more…

Kinderen en Speelgoed

Verrijk uw spellenkast met een legpuzzel van Spellenrijk

Een avond met de familie kan voor de TV doorgebracht worden. Een veel leukere bezigheid zijn spelletjes. Wanneer u van spelletjes houdt en bekend staat om uw grote creativiteit en geduld, is een legpuzzel een Read more…

Kinderen en Speelgoed

Gun je kind een leuk en origineel verjaardagsfeestje via kinderfeestje ideeën

Als je kind geboren wordt, dan geef je natuurlijk een feestje voor familie en vrienden. Op dat moment is het feestje meer voor jezelf en een stuk minder voor het kind. Het kind is immers Read more…