Het afgelopen jaar heb ik een wereldreis gemaakt en veel verschillende landen bezocht. Het was een geweldige ervaring, maar een paar maanden geleden besloot ik om terug naar Nederland te gaan, want ik had weinig spaargeld meer over. Ik kon tijdelijk bij een vriend intrekken, maar hoopte snel een baan te kunnen vinden en weer zelfstandig te kunnen leven. Het maakte mij op dat moment niet zo veel uit wat ik voor werk ging doen en hoopte slechts snel bij een leuke baan te kunnen beginnen. Ik vond de website timing.nl en zag diverse leuke vacatures in Rotterdam op hun site. Na een gesprek met een medewerker van dit bedrijf werd er een sollicitatiegesprek geregeld bij een bedrijf en kon ik een week later al beginnen met werken. Vorig jaar heb ik mijn baan opgezegd bij een groot bedrijf in Rotterdam, omdat ik graag een wereldreis wilde maken. Ik verdiende goed bij dit bedrijf en had veel leuke collega’s maar had niet het gevoel dat ik daar op mijn plaats zat. De wereldreis was een geweldige ervaring en ik ben blij dat ik het gedaan heb. Na vele maanden reizen was mijn geld bijna op en besloot ik om weer terug te keren naar Nederland. Het leek mij verstandig om naar vacatures te zoeken in Rotterdam, om zo snel mogelijk weer te kunnen werken. Een goede vriend had aangeboden dat ik tijdelijk bij hem kon intrekken, omdat ik geen appartement meer had om in te wonen. Het maakte mij eigenlijk niet uit wat voor werk ik zou gaan doen, ik wist zelf niet eens wat ik wilde. Ik hoopte slechts leuke vacatures in Rotterdam te vinden en snel aan de slag te kunnen. Het leek mij verstandig om tijdelijk werk aan te nemen, zodat ik goed kon nadenken over wat ik wilde gaan doen.

Veel leuke vacatures in Rotterdam gevonden

Toen ik online naar vacatures in Rotterdam zocht, kwam ik al snel de website van het bedrijf timing tegen. Op deze website kon ik gemakkelijk zoeken op Rotterdam en omgeving en ik zag dat er veel vacatures openstonden. Er waren een aantal vacatures waar ik interesse in had en kon via de website gemakkelijk reageren. Diezelfde dag werd ik gebeld door een medewerker van timing en uitgenodigd om langs te komen. Tijdens een gesprek legde ik mijn situatie uit en in welke vacatures in Rotterdam ik interesse had. Hij dacht dat ik goed zou passen bij een bedrijf en zou een sollicitatiegesprek voor mij regelen.

Een week later al beginnen bij het bedrijf

Het sollicitatiegesprek bij het bedrijf verliep erg goed en ik had direct een goed gevoel bij dit bedrijf. Ik werd de volgende dag opgebeld, dat ik kon beginnen en kon een week later al starten. Ik was erg blij met het aanbod en besloot om het te accepteren. Ik raad de website timing.nl aan voor het zoeken naar vacatures in Rotterdam, dit bedrijf heeft mij namelijk goed geholpen.

  • Op de website kan je gemakkelijk zoeken
  • Ik vond verschillende leuke vacatures in Rotterdam
  • Ik had goed contact met de medewerker van timing
  • Ik kon zeer snel starten bij een bedrijf 

Related Posts

Bedrijven en Bedrijfsleven

Wilt u graag een goede spiegel bestellen?

Wij hebben een badkamer met twee wastafels, maar wij meenden dat het niet nodig was om voor iedere wastafel een spiegel te bestellen. Daarom hebben wij maar een spiegel in de badkamer hangen en naarmate Read more…

Bedrijven en Bedrijfsleven

Geïnteresseerd in smartengeld whiplash?

Bent u kortgeleden betrokken geraakt in een verkeersongeval? Of misschien in een ander soort ongeval, en heeft u hier letselschade aan over gehouden? Dan wilt u waarschijnlijk wat meer weten over de mogelijkheden verzekeringen en Read more…

Bedrijven en Bedrijfsleven

Waar moet u zijn voor clean room design?

Ons bedrijf wilde afgelopen jaar graag een stap richting de toekomst maken en daarom hebben wij gekeken hoe wij dit konden verwezenlijken. Een van de dingen waar wij steeds vaker tegenaan liepen, was dat wij Read more…