Paardensport is nog steeds erg populair in Nederland. Er zijn veel mensen die de paardensport beoefenen en regelmatig te vinden zijn op de manege. Sommigen hebben zelfs ook een eigen paard waar ze ook dagelijks voor zorgen. De paardensport kent verschillende disciplines. Springen en dressuur zijn de bekendste disciplines in de paardensport, die je bijvoorbeeld op de Olympische Zomerspelen ook terugziet. Een minder bekende discipline in de paardensport is de mensport. Bij het mennen wordt er niet door een ruiter op het paard gereden, maar wordt er met paard en wagen gereden. Bij het mennen wordt een paard middels een speciaal tuig verbonden met de wagen. Er zijn verschillende merken tuigen te koop, maar de beste is toch wel een Aarden tuig. Arden is een bekend merk dat gespecialiseerd is in het maken van tuigen voor paarden. Een Arden tuig is dan ook van uitstekende kwaliteit. 

Bestel je Arden tuig bij De Lemerij 

Wanneer je aan mensport wilt gaan doen, zijn er een aantal dingen erg belangrijk. Ten eerste is het belangrijk dat je het juiste paard gebruikt. Je kunt namelijk niet zomaar elk paard voor je wagen spannen. Hetzelfde geldt voor dressuurpaarden, je kunt niet op elk paard een zadel aanspannen en erop gaan rijden. Voor de mensport heb je een echt tuigpaard nodig. Een tuigpaard is krachtig gebouwd en heeft een rustig karakter. Daarnaast is het ook belangrijk dat je tuigpaard een ruime stap heeft, zodat je koets soepel over de weg rijdt. Wanneer je een geschikt tuigpaard hebt, heb je ook nog een koets nodig. In Nederland wordt er veelal recreatief met de koets gereden, maar je kunt het prima gebruiken als vervoermiddel. Je kunt er zelfs een speciaal koetsiersbewijs voor halen. Ook in de landbouw wordt soms nog met paarden gewerkt. Wanneer je dus je koets hebt en een geschikt tuigpaard, is het nog van belang dat je het juiste tuig gebruikt. Als je verzekerd wilt zijn van een tuig van hoge kwaliteit en een perfecte pasvorm, kies dan voor een Arden tuig. Een Arden tuig is van professionele kwaliteit en gaat dus lang mee. Arden gebruikt enkel materialen van de hoogste kwaliteit, waardoor de tuigen perfect geschikt zijn om mee te mennen. Daarnaast heeft een Arden tuig een elegant design, waarmee je dus zeker gezien mag worden op de weg. Zo’n dergelijk tuig koop je bij De Lemerij. De Lemerij is een winkel die gespecialiseerd is in de verkoop van accessoires voor de paardensport en mensport. Zo kun je er onder andere terecht voor: 

  • Koetsen 
  • Tuigen 
  • Bitten 
  • Halsters 
  • Zadels 
  • Hoofdstellen 

Bij De Lemerij vind je zowel nieuwe als gebruikte toebehoren en accessoires. Wanneer je dus net begint met de paardensport of de mensport, kun je bij De Lemerij voor een lagere prijs bijvoorbeeld een Arden tuig kopen. Zo’n dergelijk tuig is natuurlijk niet goedkoop, vanwege de hoge kwaliteit van de tuigen. Een goed onderhouden tweedehands exemplaar is dan ook een prima oplossing voor beginners. 

Bestel je producten gemakkelijk en snel online 

Als jij ook aan mensport doet of wilt gaan doen, kijk dan eens op delemerij.nl. Bij De Lemerij vind je alles wat je nodig hebt om aan paardensport of mensport te doen. Zo kun je er bijvoorbeeld terecht voor een Arden tuig, het beste tuig dat er is. Arden staat namelijk voor kwaliteit, functionaliteit en elegantie. Een Arden tuig en andere accessoires kun je via http://www.delemerij.nl/arden gemakkelijk online bestellen. Ook voor goed onderhouden tweedehandse producten kun je terecht bij De Lemerij. Kijk dus snel online en bestel gemakkelijk en snel je accessoires. 

Categories: Dieren en Toebehoren

Related Posts

Dieren en Toebehoren

Bestel uw kvv voor de hond goedkoop via deze site!

Wie een hond heeft, zal weten dat het niet goedkoop is om deze hond het beste voer te geven dat er op de markt verkrijgbaar is. Vandaar dat ik onlangs een keer ben gaan kijken Read more…

Dieren en Toebehoren

Vind uw hondenfietsmand via Tinki.nl

Wilt u een hondenfietsmand kopen zodat u uw kleine of misschien zelfs uw middelgrote hond veilig per fiets kunt vervoeren? Dan kunt u op tinki.nl de vele webwinkels met elkaar vergelijken die de hondenfietsmand in Read more…