Wegdromen bij een prachtige expositie in UtrechtHet is altijd leuk om nieuwe kunst te ontdekken, vind ik. Ik kan dan ook altijd tips gebruiken van mensen die net als ik in Utrecht wonen en bijvoorbeeld kunstenaars uit de omgeving kennen die meer aandacht verdienen. Ik vind het heerlijk om naar een expositie in Utrecht te gaan en daar weg te dromen bij allerlei kunstwerken. Het maakt me eigenlijk niet uit wat voor soort expositie in Utrecht het betreft want ik vind dat iedere kunstenaar een kans verdient. Met de ene heb je nu eenmaal meer dan met de andere, dat is altijd zo. Maar ik vind dat je er altijd iets van opsteekt als je een expositie in Utrecht bezoekt. Het is uiteraard interessant als je zelf net als ik een (amateur) kunstenaar bent. Het kan altijd zorgen voor een nieuw inzicht, frisse inspiratie. Maar ook voor een bewonderaar is het heerlijk om naar een expositie in Utrecht te gaan. Simpelweg om te kijken naar wat er allemaal voor moois wordt gemaakt.

Deze expositie in Utrecht is heel speciaal

Er zijn veel manieren om een nieuwe expositie in Utrecht te ontdekken. Zo kun je bijvoorbeeld online veel kennis opdoen. Er zijn sites die alle exposities bijhouden. Maar je kunt ook per toeval door verder te klikken nieuwe kunstenaars ontdekken. Maar ook in het dagelijkse leven is het heel leuk om een nieuwe expositie in Utrecht te leren kennen. Door mijn werk heb ik veel met diverse kunstenaars te maken en via deze contacten en bepaalde netwerkbijeenkomsten kom je weleens een nieuwe expositie in Utrecht tegen. Maar het kan ook toevallig zijn als je in de stad loopt dat er ineens een bijzondere galerie voorbij komt. Kortom, er zijn allerlei manieren om nieuwe exposities te ontdekken. En per toeval kwam ik laatst op een expositie in Utrecht terecht die me enorm aansprak. En dat was die van Fieke de Roij. Zij maakt unieke beelden, het is zeker de moeite waard om haar werk te gaan bekijken, om meerdere redenen:

  • Ontstaan intuïtief
  • Helder en abstract
  • Modern en hedendaags
  • Roepen sfeer en associatie op

Ik vind het heel fijn als met kunst niet wordt ingevuld wat ermee wordt bedoeld. Ik wil bij een werk mijn eigen verhaal erbij kunnen maken en dat is precies wat er gebeurt met de bijzondere werken van Fieke de Roij. Zij werkt intuïtief en dat vind ik heel bijzonder. Dat heeft mijn zeker geïnspireerd op meerdere vlakken.

Ontdek de kunst van Fieke de Roij

Ik houd over het algemeen wel van moderne kunst, maar het moet je natuurlijk wel aanspreken. En dat is bij Fieke de Roij zeker het geval. Houd je van kunst in de breedste zin van het woord en ben je benieuwd naar wat deze kunstenares te bieden heeft? Dan zou ik zeker even naar werkinsteen.nl gaan, want hier kun je zien waar en wanneer ze exposeert. Je kunt op de site de collectie alvast bekijken en je kunt ook een afspraak maken om naar haar atelier te gaan. Verder is het ook heel bijzonder dat Werk In Steen een werkplek biedt voor iedereen die wil beeldhouwen of dit wil leren. Ik ben meer van de schilderkunst maar wilde altijd al eens beeldhouden uitproberen en ik heb me dan ook opgegeven voor een cursus. Ik kan niet wachten tot deze begint, het lijkt me zo ontzettend leuk om te leren. Gewoon als hobby, wie weet waar het me brengt. Ga naar de site van Fieke de Roij en kijk wat de werken van deze bijzondere kunstenares met jou doen.

Categories: Coaching en Workshops

Related Posts

Coaching en Workshops

Verbeter je sociale vaardigheden met een cursus assertiviteit

In de omgang met mensen heb je allerlei vaardigheden nodig die ervoor zorgen dat je succesvol bent in jouw interacties. Sommige interacties zijn heel comfortabel en in zulke gevallen staat er vaak helemaal niets op Read more…

Coaching en Workshops

Op zoek naar een time management training?

Heeft u altijd haast en een gestresst gevoel? Het gevoel dat er niet genoeg uur in een dag zit voor alle plannen die u heeft en alle taken die u nog moet voldoen? Ik had Read more…

Coaching en Workshops

Overweegt u relatietherapie in Schiedam te ondergaan?

Wanneer u het idee heeft dat u relatie niet meer loopt zoals het ooit gelopen heeft, dan is het altijd goed om een keer te kijken of u deze relatie nog zou willen redden. Wanneer Read more…