Hoi allemaal, deze week had ik weer tijd om een blog te schrijven. Het gaat deze keer om keycords bestellen. Dit heb ik gedaan bij De Reklameshop via hun website: dereklameshop.nl. Het ging erg gemakkelijk en ik (en mijn collega’s!) zijn erg blij met onze nieuwe keycords. Ben jij nou ook op zoek naar leuke keycords? Het is het ideale cadeautje om weg te geven. Daarvoor kocht ik zo ook in. Natuurlijk ga ik jullie daar in deze blog meer over vertellen. Vergeet na het lezen van de blog niet om je even te abonneren op mijn kanaal!

Keycords bestellen bij De Reklameshop

Ik ben aan het afstuderen bij een erg leuk commercieel bedrijf. Ik volg de opleiding Human Talent Development en één van de onderwerpen binnen mijn opleiding is vitaliteit. Bij het bedrijf waar ik nu afstudeer, is vitaliteit een agendapunt. Ze willen dit aanscherpen en meer mogelijkheden aanbieden. Mijn doelstelling is: het organiseren van de Week Van De Vitaliteit. Hiervoor moest ik dus keycords bestellen. Althans, dit was mijn idee. Ik wilde de deelnemers aan het einde van de week bedanken voor de deelname en hun inzet. Om mijn dank te tonen, gaf ik iedereen dus zo’n keycord. Ik heb dit idee natuurlijk moeten bespreken met het Management Team. Zij waren vrijwel direct enthousiast over het idee. Wel wilden ze wat informatie over hoe veel en wáár ik de keycords zou bestellen. Ik heb wat op internet rond gezocht en kwam terecht op de website van De Reklameshop. Zij bieden veel verschillende producten aan. Veel van deze producten kun je laten bedrukken met bijvoorbeeld de naam of het logo van jouw bedrijf. Zo maak je reclame (vandaar de naam De Reklameshop). Keycords bestellen was niet mijn eerste idee. In eerste instantie dacht ik aan een sleutelhanger. Ook leuk, alleen denk ik dat het reclame maken dan in mindere mate lukt. Niet iedereen heeft namelijk constant zijn sleutel in zijn of haar hand. Om de keycords wél bruikbaar te maken, ben ik gaan zoeken naar badges. Hierin kunnen de medewerkers dan hun werkpas bewaren. Met deze pas komen ze het gebouw in, de pas hebben ze dus altijd bij zich. Keycords bestellen is erg eenvoudig op de website van De Reklameshop.

De Reklameshop voor al uw giveaways

Bij De Reklameshop kun je diverse producten bestellen om weg te geven. Zo kun je dus ook keycords bestellen. Je bestelling wordt in acht genomen als je er minimaal tien besteld. De meest goedkope keycords die je kunt bestellen kosten slechts €0,48 per stuk! Op de website kun je het gewenste aantal selecteren. Daaronder zie je een wit vak. Hier heb je de mogelijkheid om aan te geven wat er op de sleutelhanger moet komen. Dit kan natuurlijk tekst zijn. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een logo er op te laten bedrukken. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de kleur van het keycord te kiezen én de kleur van de tekst. Zo weet je zeker dat de keycords die je gaat bestellen, perfect passen bij de kleuren van je bedrijf. Om de volgende redenen zou ik De Reklameshop aanraden:

  • Snelle levering
  • Goede klantenservice
  • Voordelige prijs
  • Goede kwaliteit

Related Posts

Cadeau en Relatiegeschenken

Bloemen online bestellen?

Als secretaresse in een groot bedrijf waar voornamelijk vrouwen werken, moet ik nogal eens bloemen bestellen. Een verjaardag, een huwelijk, een geboorte, een overlijden of aankoop van een huis; het is bij ons allemaal reden Read more…