Toen wij onze winkel tijdens de lockdown helemaal moesten sluiten omdat wij een probleem kregen met de bezetting, heb ik besloten om de winkel een make over te geven. De winkel was namelijk niet echt meer van deze tijd, maar omdat wij altijd veel omzet draaiden, wilde ik het pand niet voor langere tijd sluiten. Nu wij gedwongen werden om de boel op slot te doen, heb ik deze kans gegrepen om van de winkel iets mooiers te maken en ik heb toen bedacht dat ik nu een strak interieur wilde hebben. Een van de dingen die ik graag wilde, was een mooie sokkel. Ik heb namelijk een heel mooi beeld gekocht dat heel goed in onze winkel zou passen, maar dat echt op een sokkel zou moeten staan. Wij hebben daarom met het hele team onderzoek gedaan naar waar wij een goede sokkel konden vinden en ik heb toen gezien dat ik het beste een keer op het web kon gaan kijken naar mogelijkheden om een goede sokkel te vinden. Ik heb toen gekeken waar ik moest zijn wanneer ik een goede sokkel wilde vinden en ik kan u zeggen dat ik toen al heel snel bij de mensen van luukzuilen.nl terecht ben gekomen. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden voor mensen die een goede sokkel willen kopen en ik heb het aanbod van deze mensen daarom ook met veel genoegen doorgenomen. Ik heb gemerkt dat zij heel veel mogelijkheden te bieden hebben en ik ben daarom zeer te spreken over het aanbod van deze winkel. Ik heb gemerkt dat wanneer je hier een mooie sokkel wilt bestellen, je dat voor een heel goede prijs kunt doen. Ik heb daarom ook gelijk even contact opgenomen met deze mensen omdat ik graag wilde weten of zij voor mij een speciaal soort sokkel konden maken. Ik heb toen een heel aardige medewerker gesproken die mij heel goed kon uitleggen wat de mogelijkheden waren. Ik ben daarom erg blij dat ik deze mensen benaderd heb want ik denk niet dat ik elders zo’n mooie sokkel had kunnen vinden. 

Deze sokkel bevalt ons heel goed

Wij zijn heel blij dat wij een mooie sokkel hebben kunnen kopen omdat wij namelijk met deze sokkel  een heel mooi centraal punt in de winkel hebben kunnen maken. Als je nu binnenkomt zie je meteen het mooie beeld op de sokkel staan en dat geeft de winkel een heel strakke en zeer goede uitstraling. Wij zijn nu weer open en wij krijgen zoveel complimenten over de sokkel dat we niet anders dan kunnen zeggen dat wij een heel goede deal hebben gesloten. Kijk dus ook eens op luukzuilen.nl wanneer u een mooie sokkel wilt kopen. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van dit bedrijf, dan kunt u:

  • Even naar luukzuilen.nl surfen 
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Een bestelling plaatsen zodat u ook een mooie sokkel kunt kopen 

Wij zijn heel blij dat wij dit bedrijf gevonden hebben want men heeft ons hier heel goed kunnen helpen.                                 

Related Posts

Webwinkels en Webshops

Een onvergetelijke kerst met een LED kerstboom gegarandeerd!

Kan jij niet wachten totdat het weer kerst wordt? Of worden jouw vrienden je nu al zat van je kerstnummers? Maak de kerst nog specialer met een LED kerstboom, een klus die makkelijk kan worden Read more…

Webwinkels en Webshops

Wat is de beste cbd olie?

Toen ik vorig jaar ziek werd, heb ik van de huisarts het advies gekregen om beter op te letten wat ik allemaal tot mij zou nemen. Het is namelijk zo dat wanneer je ziek bent, Read more…

Webwinkels en Webshops

Waarom kiezen voor een luchtreiniger met ionisator?

Als wij met zijn allen op kantoor aan het werk zijn, dan kan het gebeuren dat het er na een tijdje niet meer heel fris ruikt. Het komt namelijk vaak voor dat wij heel hard Read more…