Als secretaresse in een groot bedrijf waar voornamelijk vrouwen werken, moet ik nogal eens bloemen bestellen. Een verjaardag, een huwelijk, een geboorte, een overlijden of aankoop van een huis; het is bij ons allemaal reden voor het bestellen van mooie bloemen. Ik hou zelf enorm van bloemen en ik wil dan ook dat alle bloemen die ik voor een ander moet bestellen aan mijn eigen eisen voldoen. Ik wil rijke, volle, trendy boeketten met veel kleur (behalve bij rouwboeketten natuurlijk) en die bestel ik op de site van Frederique’s choice.

Trendy bloemen bestellen

Als ik eerder bloemen moest bestellen voor ons bedrijf dan deed ik dat bij de plaatselijke bloemist en de boeketten waren altijd zeer vakkundig samengesteld, maar niet erg modern. Ik wilde dat anders gaan doen en toen ontdekte ik op internet Frederique’s choice. De boeketten bloemen die je op die site kunt bestellen zijn modern, rijk gevuld en mooi van kleur. Ik werk bij een thuishulpcentrale. De dames die bij ons werken, werken keihard en doen dat met hart en ziel. Ik vind het fijn om hen van dienst te zijn met hier en daar een kopje koffie, een traktatie of het bestellen van bloemen om te laten weten dat we aan hen denken op een speciale dag of gelegenheid. Als de gelegenheid extra speciaal is, kun je op de site van Frederique naast de bloemen ook een presentje, zoals een flesje champagne bestellen. Sommige dames hebben liever een mooie plant dan een boeket. En ook in die behoefte voldoet de site fantastisch. De producten die ik geleverd krijg, zijn altijd net zo mooi als op de plaatjes. Wat ook heel leuk bedacht is, zijn de brievenbusbloemen. Dat zijn boeketten die in slaap worden gebracht en dan plat door de brievenbus kunnen. Waar ik zelf nog wel eens gebruik van maak als mensen met iets nieuws begonnen zijn, zijn de brievenbus zaden- of bollenpakketjes. Heel mooi symbolisch stuur je dan zaden of bollen om te planten en daarbij zit dan een boodschap in de trant van: “Samen groeien” of “Geluk zaaien”. Heel leuk.

Frederique’s choice

frederiqueschoice is een heel gebruiksvriendelijke site. Als je bloemen wilt bestellen voor een speciale gelegenheid filter je de vele soorten kwaliteitsboeketten van Frederique’s Choice eenvoudig op gelegenheid om zo de perfecte bloemen te kunnen bestellen. Je kunt bloemen bestellen voor de volgende gelegenheden: Kerst, Moederdag, Secretaressedag, Verjaardag, Geboorte, Verhuisd, Liefde, Trouwerij, Zo maar, Pasen, Valentijn en Beterschap. De kwalitatief hoogwaardige en weelderige boeketten zijn met zorg samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Rozen
  • Lelies
  • Gerbera’s
  • Leeuwenbekken
  • Eustoma’s
  • Chrysanten 

Frederique’s choice heeft een heel bijzonder product: brievenbusbloemen. Deze bloemen worden per post verzonden en passen gewoon door de brievenbus. De ontvanger hoeft dus niet thuis te zijn om het boeket in ontvangst te nemen. Nu denk je “Hoe kan dat?”. Omdat de bloemen speciaal worden verpakt en in slaap worden gebracht zijn de bloemen altijd super vers en dat blijven ze minimaal een ruime week. Ieder brievenbusboeket wordt verpakt in een leuke giftbox. Kortom; een vrolijk boeket per post en een ideaal cadeau. Frederique’s choice heeft ook nog een mooi assortiment planten. Kamerplanten geven je interieur kleur en gezelligheid. Daarnaast zorgen ze voor meer zuurstof en een betere luchtvochtigheid. Alle planten worden bezorgd inclusief een trendy pot, een luxe verzenddoos en een persoonlijke boodschap.

Related Posts

Cadeau en Relatiegeschenken

Wil je ook keycords bestellen?

Hoi allemaal, deze week had ik weer tijd om een blog te schrijven. Het gaat deze keer om keycords bestellen. Dit heb ik gedaan bij De Reklameshop via hun website: dereklameshop.nl. Het ging erg gemakkelijk en Read more…