blackpink hoodieblackpink merchandiseblackpink official merchblackpink storecustom socksface sockspersonalized sockspup sockssocks with facesphoto socks

Flyers drukken voor evenementEen paar jaar geleden ben ik begonnen met het brouwen van bier. Ik ben al heel lang dol op bier en probeer graag verschillende soorten. Ik heb zelfs een applicatie waarmee ik bijhoud welke bieren ik lekker vind en kan ze met de applicatie beoordelen. Veel mensen weten dat bier mijn passie is en ik spreek vaak met mensen af in een biercafé. Het is niet dat ik in grote hoeveelheden drink, maar ik drink er vaak een paar om er echt van te genieten. Een paar jaar geleden hoorde ik van een vriend dat hij was begonnen met bierbrouwen. Hij had een pakket voor zijn verjaardag gekregen en liet het aan mij zien. Ik vond het toen een erg leuk idee en wilde het ook wel eens proberen. Ik maakte daarvoor al mijn eigen jam en bier maken moest mij ook wel lukken. Met een pakket bier maken was erg gemakkelijk en vond ik geen uitdaging, maar het startte wel een nieuwe hobby voor me. Sindsdien ben ik steeds meer mijn eigen bier gaan maken en heb ik veel geëxperimenteerd. Vorig jaar kwam ik met een aantal andere mensen samen en het leek ons een leuk idee om ons eigen bier te gaan verkopen. Samen met twee andere amateurbrouwers hebben we toen ons eerste biertje gemaakt en zijn die aan vrienden en kennissen gaan verkopen. Daarna hebben we steeds meer nieuwe varianten gemaakt, totdat we drie smaken hadden die we zelf erg lekker vonden. Ons experiment is ondertussen een klein bedrijfje geworden en we verkopen steeds meer bier. We zijn naar een aantal evenementen gegaan, waar we onze bieren tapten voor de bezoekers en om onze brouwerij te promoten. Over een week hebben we weer een evenement en het leek mij leuk om flyers te drukken. Ik hoorde dat flyers drukken niet zo duur hoeft te zijn en het is een goede manier om ons bedrijfje onder de aandacht te brengen.

Online flyers laten drukken

Ik vroeg aan een van mijn vrienden of hij kon helpen om een ontwerp te maken en dan zou ik de flyers drukken. Maar eerlijk gezegd had ik dat nog nooit gedaan, ik hoopte maar dat ik een bedrijf kon vinden dat kon helpen met de flyers drukken. Gelukkig vond ik verschillende bedrijven waar je dat kan laten doen. Het was een beetje lastig voor me om in te schatten hoeveel flyers we gaan weggeven, dus ik besloot om het in kleine aantallen te drukken. Als het een succes wordt, dan kunnen we de volgende keer weer meer flyers drukken. Een van de bedrijven die ik vond was printselect.nl, hier kon ik zelf gemakkelijk het ontwerp uploaden en flyers bestellen. Ik vond het wel een beetje lastig om te kiezen uit al de opties, maar ik wordt daar vanzelf handiger in. Ik zag dat hier een bestelling niet zo duur was en ik plaatste de order.

Blij met het resultaat

Gisteren kwamen de flyers binnen en wij zijn erg blij met het resultaat, ze zijn erg mooi geworden. We vinden het ontzettend tof om onze eigen flyers te hebben, met onze logo en biertjes. We willen de flyers gaan uitdelen aan iedereen die een biertje bestelt. Hopelijk plaatsen de mensen dan een order op onze website. Het viel me op, dat het heel erg gemakkelijk was om flyers te drukken, dit kunnen we als het een succes wordt vaker doen. Wij lieten onze flyers drukken bij printselect.

  • Het is erg gemakkelijk om ze zelf te drukken en niet duur
  • Je kan in grote en kleine aantallen bestellen
  • Je hebt veel opties in maten en kwaliteit

Related Posts

Bedrijven en Bedrijfsleven

Een hoogwerker huren in Hardenberg doe je bij Kuipers Hoogwerkers

Een giraffe heeft een lange nek, zodat het dier de bladeren kan bereiken die zich hoog in de boom bevinden. De evolutie heeft het dier met deze lange nek uitgerust. Door natuurlijke selectie wisten de Read more…

Bedrijven en Bedrijfsleven

Alles over de waardebepaling van het bedrijf

Ben jij benieuwd naar de waardebepaling van je bedrijf? Lees hier meer in dit artikel! Ben jij ondernemer en zit je eraan te denken om je bedrijf te verkopen of juist een bedrijf te kopen? Read more…

Bedrijven en Bedrijfsleven

Waar kunt u uw nieuwe oliekoelers kopen?

Toen wij onlangs een reguliere controle uitvoeren bij onze productiehal, hebben wij gemerkt dat wij een groot probleem hadden met de olie. Deze olie mag namelijk niet te heet worden, maar wij hebben gemerkt dat Read more…