Als je op zoek bent naar een stoffenwinkel in Amersfoort, dan ben je bij Blu Interior Design aan het juiste adres. Blu Interior Design is een interieurwinkel en stoffenwinkel in Amersfoort. Je kunt er terecht voor alles wat met interieur te maken heeft, maar dus ook voor stoffen. Bij Blu interior Design in Amersfoort hebben ze speciale stoffen waarmee je je interieur een frisse nieuwe look mee kunt geven. 

Blu Interior Design, de stoffenwinkel in Amersfoort voor al je interieurstoffen 

Als je dus op zoek bent naar een stoffenwinkel in Amersfoort die verschillende interieurstoffen verkoopt, dan moet je bij Blu Interior Design zijn. Blu Interior Design heeft verschillende soorten en merken interieurstoffen, van gordijnstoffen tot meubelstoffen. Deze zijn ideaal om je meubilair een nieuwe look mee te geven. Ik kom zelf graag bij de stoffenwinkel in Amersfoort. Ik houd ervan om een beetje te knutselen en ik leuk mijn woning graag op met nieuwe meubels en decoraties. Het is echter erg prijzig om elke keer opnieuw je meubels te vervangen. Om die reden is herstofferen een betere optie. Zo krijgen je meubels een nieuw uiterlijk en kun je leuk experimenteren met nieuwe kleuren en patronen om zo je interieur van een nieuwe look te voorzien. Mijn favoriete stoffenwinkel in Amersfoort is dan ook Blu Interior Design. Daar kun je niet alleen terecht voor interieurstoffen, maar ook voor: 

  • Meubels 
  • Accessoires 
  • Thema’s voor de kinderkamer 
  • Behang 

Je kunt dus voor veel meer dan alleen interieurstoffen terecht bij Blu Interior Design. Zelf haal ik er minstens vier keer per jaar nieuwe stoffen voor mijn interieur. Zo koop ik er nieuwe gordijnstsoffen om zelf gordijnen van te maken. Het zal je verbazen wat een nieuwe set gordijnen doet voor de sfeer in je woning. Ook koop ik er regelmatig meubelstoffen om mijn meubels mee te herstofferen. Zo heb ik laatst mijn bank van een nieuwe stof voorzien. Deze was niet alleen oud en versleten, maar paste ook niet meer bij de rest van mijn interieur. Dan moet het natuurlijk vervangen worden. Omdat ik zelf ontzettend handig ben met stof en een naaimachine, was dit voor mij dus geen moeilijke klus Zelf vind ik het ook ontzettend leuk om op deze manier creatief bezig te zijn. Zo kan ik lekker mijn creativiteit kwijt en kan ik daarmee ook nog eens mijn woning voorzien van een volledig nieuw interieur. De stoffen zijn bij Blu Interior Design ook nog eens ontzettend betaalbaar. Zo kan ik het me ook veroorloven om regelmatig mijn meubels van nieuwe stof te voorzien. Ook voor het maken van kussens zijn de stoffen van Blu Interior Design ontzettend geschikt. Je kunt dus van alles voor je interieur doen met de stoffen. Tevens kunnen de medewerkers van Blu Interior Design je uitstekend helpen met je interieur. Zij hebben er ontzettend veel verstand van en kunnen je professioneel advies geven over de complete inrichting van je woning. 

Kom langs in de winkel of maak een afspraak voor advies 

Als jij ook op zoek bent naar een stoffenwinkel in Amersfoort, ga dan naar Blu Interior Design. Daar hebben zij een groot aanbod aan verschillende interieurstoffen waarmee je je interieur van een nieuwe look kunt voorzien. Kijk op interieur-amersfoort.nl voor de openingstijden of maak een afspraak voor interieuradvies via http://interieur-amersfoort.nl/. De medewerkers van de stoffenwinkel in Amersfoort kunnen je van deskundig advies voorzien als het gaan om de inrichting van je woning. Ze kunnen je helpen met meubilair, kleurenschema’s, stoffering en nog veel meer. Bezoek Blu Interior Design als je interieur toe is aan een update. 

Related Posts

Ondernemers en Particulieren

Hier kocht ik een goede groepenkast

Ik heb onlangs forse kortsluiting gehad in mijn huis. Ik moet u bekennen dat dit niet echt als een verrassing kwam, want ik maakte altijd nog gebruik van een heel oud en ook onveilig elektriciteitssysteem. Read more…

Ondernemers en Particulieren

Ik ging hier een tacker kopen

Ik ben onlangs verhuisd van Groningen naar Utrecht. Ik ben daar aangenomen als bouwvakker en dat betekende dat ik goed gereedschap moest gaan kopen. Een van de dingen die ik moest gaan doen, was een Read more…

Ondernemers en Particulieren

Wij boekten hier een reis Indonesië op maat

Man vriend en ik gaan ieder jaar op vakantie naar een land waar wij nog niet zijn geweest. In de loop der jaren hebben wij al veel landen bekeken en daardoor zijn wij een beetje Read more…