Ben je toevallig op zoek naar mooie sieraden in Venlo? Dan heb ik zeker de mooiste tip voor jou. Ik heb namelijk een geweldige winkel ontdekt waar je de meest prachtige sieraden in Venlo kunt kopen. Ik heb deze winkel eigenlijk per toeval ontdekt. Ik woon in Limburg en ga vaak naar Maastricht om te winkelen. Maar ik wilde een keer iets anders en ben daarom naar Venlo gegaan. Vooral omdat de decembermaand eraan zat te komen en dan moet je natuurlijk weer behoorlijk wat leuke cadeaus zien te scoren. Hier besteed ik altijd veel aandacht aan, omdat ik het belangrijk vind om iets persoonlijks te geven. Maar ik heb al zo veel jaren mijn best gedaan om mooie dingen te vinden en te kopen. Ik had niet zo veel inspiratie meer. Terwijl ik zowel Sinterklaas als Kerst met cadeaus zou vieren. Dus ik moest iets doen en ik besloot naar Venlo te gaan. Een nieuwe omgeving om te winkelen, of gewoon om inspiratie op te doen. Ik ben gaan wandelen door de stad zonder een vast plan. En toen ik het echt niet meer wist, kwam er een geschenk voorbij: de winkel Beads ‘N Bobbles.

Ga voor sieraden in Venlo naar Beads ‘N Bobbles

Ik liep er toevallig voorbij en het trok me gelijk aan. Ik ben zo blij dat ik naar binnen ben gegaan. Want dankzij deze winkel is het geweldig om sieraden in Venlo te kopen, om meerdere redenen:

  • Groot assortiment
  • Goed betaalbaar
  • Ook onderdelen om zelf sieraden te maken

Ik was al een beetje op zoek naar sieraden in Venlo, maar kon eerder nog niet de goede winkel vinden. Ik zocht een winkel waarbij ze diverse stijlen verkopen, want voor iedereen wil je natuurlijk een sieraad kopen dat bij hem of haar persoonlijk past. Daarbij wilde ik sieraden in Venlo vinden van goede kwaliteit. Dat vind ik ook belangrijk. Wat heb je aan een ketting of armband die snel kapot gaat? En het zou ook een beetje betaalbaar moeten zijn. December is al duur genoeg en het was ook niet de bedoeling om een groot bedrag uit te geven. En alles kwam samen bij deze mooie sieradenwinkel. Ik heb voor cadeaus voor anderen gezocht, maar heb stiekem ook iets voor mezelf gekocht. Ik kon het niet laten, want er is zo veel moois te vinden in deze winkel.

Maak zelf de mooiste sieraden

Wil je ook shoppen voor sieraden in Venlo? Ga dan snel naar Beads ’N Bobbles. Je vindt er sowieso een mooi cadeau voor wie dan ook. Voor een creatieve tante heb ik een pakketje gemaakt met verschillende onderdelen zodat ze zelf een armbandje kan maken. Voor mijn moeder en nichtje heb ik allebei een sieraadje uitgekozen. Shoppen voor sieraden in Venlo is echt een feest bij Beads ’N Bobbles. Er is zo veel te vinden, dat maakt het winkelen hier heel leuk. Het personeel is ook top. Als je een vraag hebt dan staan ze voor je klaar. Dat vind ik altijd heel erg fijn. Toen ik het even niet meer wist heb ik advies gevraagd en ze denken echt met je mee. Inmiddels heb ik voor mezelf ook meerdere keren onderdelen gekocht, want ik heb een nieuwe hobby gevonden: zelf sieraden maken. Het is zo leuk om creatief bezig te zijn en bij deze shop je kralen te kopen. Dan is er zo veel mogelijk, dat werkt heel fijn. Ik heb inmiddels meerdere kettingen gemaakt en die draag ik ook. Ga naar beadsnbobbles.nl voor een eerste kennismaking met prachtige sieraden die je eventueel zelf kunt maken.

Lees meer…

Related Posts

Ondernemers en Particulieren

Heeft u goede spouwmuurisolatie nodig?

Ons huis is oud en niet goed geïsoleerd en dat gaat je veel geld kosten wanneer je ziet dat de energieprijzen eigenlijk alleen maar blijven stijgen. Wij hebben daarom besloten dat het goed zou zijn Read more…

Ondernemers en Particulieren

Waar kunt u de beste Italiaanse rode wijn kopen?

Vijftien jaar geleden heb ik mijn huidige partner ontmoet en omdat deze Nederlands is, ben ik op een gegeven moment naar Nederland verhuisd. Ik kom namelijk uit een armer deel van Italië en hier zouden Read more…

Ondernemers en Particulieren

Vakantiehuis Veluwe online boeken

De Veluwe is een prachtig gebied in Nederland, en een zeer geliefde vakantiebestemming voor velen. Zowel mensen die uit Nederland komen als Duitsers, Belgen en zelfs nationaliteiten daarbuiten gaan graag naar dit mooie natuurgebied in Read more…