Een eigen huis kopen zonder eigen geld? Dat klinkt u misschien nieuw in de oren. Het is namelijk in veel gevallen onmogelijk om op deze wijze een huis te kopen. Wij van Lexwonen hebben echter een verkoopmethode ontwikkeld, waarbij dit wel mogelijk is! Een huis kopen zonder eigen geld is dus zeker tegenwoordig een belangrijke optie voor mensen die niet de mogelijkheid hebben om eigen geld te sparen of liever hun spaargeld investeren in het huis zelf. Op basis van uw wensen vinden wij een huis dat goed overeenkomt. Bent u benieuwd hoe wij ter werk gaan en wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze website voor meer informatie.

Huis kopen zonder eigen geld

De huizenmarkt is tegenwoordig ingewikkeld. Huizen worden binnen no-time of juist pas na lange tijd verkocht. Makelaarskosten kunnen flink oplopen en als het eigen geld ook nog een factor is, wordt het voor veel mensen niet mogelijk om een eigen huis te kopen. Het hebben van eigen geld zorgt er namelijk voor dat er net wat meer mogelijk is, maar dan praten wij al gauw tienduizenden euro’s. Het is echter bij ons van Lexwonen wél mogelijk om een huis zonder eigen geld te kopen. Met onze jarenlange ervaring staan wij u graag bij om dit mogelijk te maken. Het proces begint bij een uitgebreide inventarisatie. Vervolgens zal de voortgang stap voor stap worden doorlopen en mocht het uiteindelijk toch niet mogelijk blijken? Dan hoeft u ons niets te vergoeden voor onze diensten. De inventarisatie wordt uitgevoerd, zodat wij exact weten in welke situatie het mogelijk is voor u om een huis te kopen zonder eigen geld. Hieronder volgt een opsomming van de belangrijkste voorwaarden. Besparing op de eigen kosten is enkel mogelijk wanneer:

– De marktwaarde van de woning bekend is (niet de vraagprijs);
– U een bod uitbrengt onder deze marktwaarde;
– Het bod geaccepteerd wordt en het financieringsvoorbehoud in de koopakte wordt vermeld ter hoogte van het bod, inclusief de bijkomende kosten.

Het vaststellen van de marktwaarde wordt gedaan door een onafhankelijke taxateur. In de tussentijd volgt er een onderzoek naar de marktwaarde van vergelijkbare huizen uit de omgeving. Zodra deze gegevens bekend zijn, kan er een bod worden uitgebracht onder deze marktwaarde. Het is wel van belang om ontbindende voorwaarden te vermelden bij het uitbrengen van een bod. Hierbij staat Lexwonen u graag terzijde.

Lexwonen huis kopen

Opzoek naar een huis om te kopen zonder eigen geld? Lexwonen staat voor u klaar!Begin 2019 hebben wij onze koopstrategie grondig vernieuwd. Het is belangrijk om de juiste documenten tijdig in orde te hebben. Hierdoor wordt het koopproces niet onnodig tegengehouden en is er meer kans op een succesvolle aankoop. De juiste volgorde van documenten verzamelen:

1. Maak een hypotheekberekening op onze website

2. Vraag de BKR documenten aan via onze website

3. Breng het bod uit, zoals besproken met ons

4. Stuur uw werkgeversverklaring en salarisstrook door naar ons

Door strikt deze volgorde te volgen en meteen tot de volgende actie over te gaan, heeft u tot wel 50% meer kans om eigenaar te worden van uw droomhuis! Als u actief betrokken bent bij het koopproces, staan wij ook zeven dag per week tot wel zestien uur per dag voor u klaar om de koop van uw huis zonder eigen geld te bewerkstelligen! Dat is wat ons uniek maakt en waar wij graag naartoe werken.

Voordelen huis kopen zonder eigen geld Lexwonen:

  • Bespaar geld op uw eigen inbreng
  • Vakkundig advies en ondersteuning
  • Geen koop, geen betaling
  • Ruime openingstijden
  • Unieke koopstrategie voor 50% meer kans van slagen

Waardebepaling, aankoopstrategie, ontbindende voorwaarden en de juiste bank staan gelijk aan een huis kopen zonder eigen geld. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op: lexwonen.nl!

Related Posts

Financiën en Verzekeringen

Wat zijn de kosten bij verkoop huis?

Als je je huis wilt gaan verkopen, dan is dat in veel gevallen niet gratis. Je zou kunnen denken dat je de verkopende partij bent en dus geld voor je woning ontvangt. Het is in Read more…

Financiën en Verzekeringen

Cryptotips; zodat jij met cryptocurrency aan de slag kan

Ons huidige monetaire systeem is achterhaald, de cryptocurrency is waar het nieuwe geld zit! De Bitcoin is een erg bekende currency, maar er zijn er nog veel meer. Helaas is het hebben van cryptocurrency wel Read more…

Financiën en Verzekeringen

Mooie huizen te koop in Werkendam

Het kopen van een nieuwe woning is voor veel mensen natuurlijk een mooi moment. Het betekent dat u snel en zonder enige zorgen kunt gaan kijken naar een manier om een nieuw leven te starten Read more…