Wilt u meer weten over de warmtepomp terugverdientijd? Dan bent u bij The Sunshine Company aan het juiste adres. Het bedrijf heeft een focus op warmtepompen met zonnen energie. Daarnaast geeft het bedrijf ook breed advies, speciaal voor uw situatie. Zo geeft het bedrijf advies over de waterpomp terugverdientijd. Eenvoud is hierbij een heel belangrijk uitgangspunt, daarnaast moet een duurzame oplossing begrijpbaar zijn en altijd werken. Ook comfort en rendabel zijn hierbij belangrijke termen die The Sunshine Company wilt bieden. 

Warmtepomp terugverdientijd

Bij The Sunshine Company kunt u de waterpomp terugverdientijd berekenen. Met de terugverdientijd wordt de tijd bedoelt die nodig is om de kostprijs van de warmte pomp terug te verdienen. De warmtepomp terugverdientijd hangt af van het soort verwarmingssysteem dat u heeft, welke warmtepomp u gebruikt en welke hoeveelheid gas u gemiddeld per jaar verbruikt. De warmtepomp terugverdientijd wordt berekend aan de hand van de stroom- en gasprijzen die momenteel gelden, deze prijzen kunnen per jaar verschillen. Dit zorgt ervoor dat de werkelijke warmtepomp terugverdientijd iets kan afwijken van die uit de berekening komt. Het is logisch dat u energie gaat besparen. Op de website staat een handig schema om de warmtepomp terugverdientijd te berekenen. In dit schema kunt u eenvoudig de juiste gegevens invullen en wordt de warmtepomp terugverdientijd voor u berekend. 

Daarnaast heeft de warmtepomp ook een aantal voordelen, naast de warmtepomp terugverdientijd:

  • Een hybride warmtepomp werkt samen met een cv-ketel en kan hier dus op aangesloten worden. In deze combinatie zorgt de hybride warmtepomp de ene keer voor de meeste warmte en de cv-ketel de andere keer. Dit hangt af van de buitentemperatuur.
  • De warmtepomp is ook instaat om de CV-ketel geheel te vervangen. Deze verwarmt het water volledig elektrisch.

Gasloos wonen

Wilt u meer weten over de warmtepomp terugverdientijd?Er zijn verschillende maatregelen waardoor u de gaskraan volledig dicht kunt draaien en dus gasloos woont. Het grootste voordeel van gasloos wonen is het feit dat dit heel kostenbesparend is. De prijs van gas is momenteel hoger dan de prijs voor elektriciteit en deze gasprijs zal in de toekomst blijven stijgen. Bij het gasloos wonen gebruikt u geen gas en hoeft u hier dan ook niet meer voor te betalen. Dit zorgt ervoor dat uw energie rekening een stuk lager zal uitvallen. Daarnaast komt ook het vastrecht van gas te vervallen, net als het onderhoud aan uw CV ketel. 

Daarnaast heeft u door gasloos wonen een kleinere kans op koolmonoxidevergiftiging, dit kan ontstaan wanneer het gas niet volledig verbrandt. De stroom is een stuk duurzamer dan gas, vooral wanneer u deze stroom zelf opwerkt. Momenteel is gasloos wonen ng niet verplicht omdat het recht op een gasaansluiting nog in de wet opgenomen is.

The Sunshine Company biedt maatwerkoplossingen voor zonnepanelen om het maximale rendement uit uw dak te halen, dit kunt u vervolgens inzetten voor de warmtepomp, elektrische auto of woning. De zonnepanelen kunnen indak of inveld wordt geplaatst maar ook op platte daken worden maatwerkframes, oost-westopstellingen of ballastvrije systemen gebruikt. De warmte pompen worden in huis gezet om het huis te verduurzamen. Wit u meer weten, neem dan gerust contact met het bedrijf op.

Related Posts

Bedrijven en Bedrijfsleven

Wilt u screens in Schoonhoven bestellen?

Ons huis in Schoonhoven heeft een heel grote tuin en onlangs hebben wij besloten om alle bomen uit de tuin te halen. Wij vonden het namelijk niet meer prettig om altijd maar in de schaduw Read more…

Bedrijven en Bedrijfsleven

Wilt u een kluis openen?

Wij hebben bij ons op kantoor een kluis staan omdat wij vaak met waardevolle papieren werken en deze moeten zeker niet kwijtraken of op een andere manier verdwijnen. Wij hebben daarom een kluis gekocht en Read more…

Bedrijven en Bedrijfsleven

Zoekt u sterke hijsmiddelen?

Ons bedrijf heeft de afgelopen jaren goed geboerd en daarom hebben wij besloten om onze werkplaats grondig op te knappen. Wij werkten namelijk al lange tijd in een loods die aan vernieuwing toe was, maar Read more…